- Ikke rør mammaen min!

Sønnen til Christina Aguilera er veldig overbeskyttende.

SOLBRILLER: Både Christina Aguilera og hennes 3 år gamle sønn, Max, er moteriktige med solbriller. Foto: All Over Press
SOLBRILLER: Både Christina Aguilera og hennes 3 år gamle sønn, Max, er moteriktige med solbriller. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se intervjuet nederst i saken!

«What a girl wants»-sangeren Christina Aguilera (30), skilte seg nylig fra sønnens far, Jordan Bratman, som blant annet tok med sønnen på sprit-shopping. Aguilera er denne uken gjest på talkshowet «Jimmy Kimmel Live!», og forteller om sin 3 år gamle sønn, Max, som er veldig overbeskyttende.

- Ikke rør mammaen min, skal Max ha sagt.

Sangeren forteller at sønnen har vanskeligheter med å forstå at moren har en veldig annerledes jobb.

- Han er veldig beskyttende. Når jeg blir sminket, sier han «Nei, ikke rør henne». Det blir spennende å se hvordan han reagerer når vi er på turnè, sier Aguilera.

- «Ikke rør mammaen min»-turnèen, spøker Jimmy Kimmel.

Videre forteller 30-åringen at hennes musikalske talent har gått i arv til sønnen og at han er veldig flink til å spille trommer.

- Å nei, det er det som skjedde med Justin Bieber. Snart er du med han på turnè og sier «Ikke rør babyen min», spøker Kimmel.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Tok med sønnen på Sprit-shopping!


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer