Sandra Lyng:

- Ikke riktig for meg

Artisten åpner om «Idol»-tiden.

TAKKNEMLIG: Sandra Lyng var usikker før sangkonkurransen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
TAKKNEMLIG: Sandra Lyng var usikker før sangkonkurransen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

35 år gamle Sandra Lyng ble et kjent fjes for det norske folk da hun deltok i sangkonkurransen «Idol» for hele 18 år siden. Da var hun 16 år, og sang seg helt til en fjerdeplass i programmet.

Det er ikke lenge siden Lyng uttalte seg om at hun var under et stort press i tida hun deltok i konkurransen. Nå åpner hun imidlertid også om at hun er takknemlig for hva programmet gjorde for henne.

Lavt selvbilde

I podkasten «Råning med Tone» mimrer artisten og podkastvert Tone Damli (34) tilbake til «Idol»-perioden.

Damli har selv deltatt i sangkonkurransen, riktignok ett år seinere, og kan informere at hun var en ivrig tilskuer da Lyngs sesong rullet over skjermen.

Lyng kan fortelle at fordi hun ble utstøtt på barneskolen hadde hun et ganske lavt selvbilde. Blant annet hadde hun tenkt at hun aldri kom til å stå på en stor scene.

Det å stå på en stor scene ble imidlertid realitet under «Idol»-deltakelsen, og den unge sangfuglen ble superstjerne over natta. Lyng kan fortelle at det føltes veldig stort å få være med.

- Jeg var jo en av de som kjøpte «Idol»-magasinet som fantes i butikken da. Det var plakater av deg, jeg ville være deg, alle ville være deg, sier Damli til Lyng.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.