Ikke rent Mel i posen

Australske holocaust-fornektere hadde Mel Gibson på middag.

FLAU: - Jeg har vanæret familien min, har Gibson uttalt. Nå spørs det om han kanskje også har vanæret seg selv ... Foto: All Over Press
FLAU: - Jeg har vanæret familien min, har Gibson uttalt. Nå spørs det om han kanskje også har vanæret seg selv ... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Middagen vår var en suksess. Hvorfor? Fordi Mel Gibson og faren hans, Hatton, var der, skriver Phil Butler, et medlem av Australian League of Rights, (ALR), på organisasjonens hjemmesider.

ALR er en dypt kristen gruppe som ifølge flere eks-medlemmer blant annet benekter holocaust.

Ifølge Butler deltok Mel (50) og hans far i en middag hos dem i 2004, kun kort tid etter at Gibson var ferdig med innspillingen av "The Passion of the Christ" - filmen som har blitt kalt en av de mest anti-semittistiske gjennom tiden.

Dermed kan det bli enda en krise for Oscar-vinneren, som har brukt all sin tid, alle sine krefter - og svært mange penger de siste ukene i et forsøk på å bevise at han er alt annet enn en jødehater.

ALT OM MELS FYLLESKANDALE: Se video her!


Ryktene begynte å gå etter at han i juli ble arrestert for fyllekjøring i Malibu, og kom med saftige gloser av typen "jøder er ansvarlige for alle kriger i verden!” til politiet under arrestasjonen.

Gibsons talsmann, Alan Nierob, benekter at Mel har noen som helst forbindelse til gruppen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer