LYKKELIG: Holly Madison ble tidligere i denne måneden mamma for første gang, og forteller at hun har likt Rainbow-navnet hun har gitt datteren helt siden hun var en liten jente. Foto: FameFlynet
LYKKELIG: Holly Madison ble tidligere i denne måneden mamma for første gang, og forteller at hun har likt Rainbow-navnet hun har gitt datteren helt siden hun var en liten jente. Foto: FameFlynetVis mer

- Ikke redd for at hun vil bli traumatisert

Holly Madison åpner opp om det noe uvanlige navnevalget på den nyfødte datteren.

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av mars i år fikk den tidligere Playboy-stjernen Holly Madison (33) sitt første barn med samboer Pasquale Rotella (38).

Den lille jenta har fått navnet Rainbow Aurora.

Et navn som forbindes med himmelfenomener som regnbue og nordlys, ettersom Aurora Borealis er det latinske navnet for nettopp nordlys.

bloggen sin åpner Hugh Hefners (86) tidligere forlovede opp om det noe alternative navnevalget.

«Jeg har alltid elsket navnet Rainbow. Det var en jente på skolen min som het det, og jeg var så misunnelig på at hun hadde et så fint og unikt navn. Hun var forresten en helt normal og sporty jente, så jeg er ikke bekymret for at datteren min kommer til å bli traumatisert fordi at jeg har valgt et noe uvanlig navn», forklarer hun.
 
Og den forfengelige 33-åringen har allerede feiret regnbuenavnet på sin spesielle måte:

«Jeg har fått neglene mine lakket i regnbuens farger for å hylle min datters navn!».

LES OGSÅ: Holly Madison spiste sin egen morkake etter fødselen