- Ikke redd for at det blir for mye av meg

Tone Damli er «Idol»-dommer, Melodi Grand Prix-deltager og serieaktuell på samme tid.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Tone Damli (24) har for tiden mange jern i ilden. Sangeren er blant annet aktuell som dommer i den kommende «Idol»-sesongen, hun skal være med på den svenske versjonen av Melodi Grand Prix og til lørdag er det premiere på hennes egen realityserie på TV 2.

Med så mange ting på plakaten på samme tid, kan det være en fare for at man skal bli utbrent eller overeksponert. Det er derimot ikke noe Tone frykter.

- Nei, det har seg jo sånn at jeg syns det er veldig gøy. Melodifestivalen vil bli sendt til det svenske publikum og svensk TV, så det skal jeg slippe å plage Norge med. 

I den nye TV-serien følger vi Tone både på jobb og privat over seks episoder. Damli syns det har vært spennende å ha et kamerateam på slep dag og natt. Samtidig gleder hun seg veldig til å gjøre et comeback til «Idol»-sirkuset.

- Det er veldig spennende og Idol blir jo fantastisk.

Neste uke starter «Idol» opp på nytt, og feirer samtidig sitt 10 års jubileum i Norge. Det er i år 8 år siden Tone selv var deltagerer, men sangeren har fremdeles mange gode minner og gleder seg til å sitte i dommerpanelet med Kurt Nilsen (34).

- Veldig morsomt. Kurt er jo fantastisk flink som artist, så han har jo så mye tyngde. Han er på en måte musikkeksperten i panelet, og har veldig fokus på en kraftig stemme og den pakka der. Og så elsker jeg han som person. Jeg syns han er vannvittig god, jeg elsker å gå og klemme på den gutten der og bli bedre kjent med ham.

LES OGSÅ: - Livredd for folk som prater hardt til meg
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer