Ikke redd for å ende som Lene Alexandra

Hanne Sørvaag er utslitt av all dansetreningen, men frykter ikke sammenbrudd.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Skal vi danse» er et svært krevende program, og deltagerne trener flere timer daglig. Popstjerne Hanne Sørvaag (32) forteller at hun allerede er utslitt av all dansingen, og at hun ikke har energi til mye annet når dansetreningen er over.

- Det er mengden av trening som gjør at man blir sliten. Jeg legger meg tidlig og vi trener fra tidlig morgen, sier Sørvaag til Seoghør.no. 

32-åringen er innstilt på å vinne, og innrømmer at hun av og til kan overdrive treningen.  

-  Man gir alt man har og selvsagt kan man bli utslitt. Vi er forskjellige og grensene er ulike. Noen gir så mye gass at man blir helt tømt. Det ligger nok i min natur å gjøre det, men det går fint nå.  

Lene Alexandra Øien vant konkurransen i 2008 og fikk seg en alvorlig knekk etterpå. Hun er redd for at årets deltagere skal slite seg helt ut. 

Jeg husker jeg var så redd og usikker. Redd for å gjøre feil. Hvis jeg hadde vært med nå hadde jeg gitt mer faen og hatt det gøy. Jeg glemte det litt, og da jeg først var ferdig klappet jeg meg ikke på skulderen. Det er ikke så gøy å bli sengeliggende etterpå, har hun tidligere sagt til Seoghør.no. 

Men Hanne er ikke redd for å ende opp som Lene Alexandra.

- Jeg har det veldig bra. Jeg har reist kloden rundt tidligere, og dra opp og ned til et dansesenter hver dag, det skal jeg klare.  

Lørdag var det tidligere langrennsløper Marit Mikkelsplass som røk ut av konkurransen.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - En fordel å havne i danseduell  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer