Ikke redd for å dø

Brann-spilleren Carl-Erik Torp svevde mellom liv og død, men opplevde det ikke dramatisk der og da.

DØDEN NÆR: Tidligere Brann-spiller Carl-Erik Torp mistet nesten livet på fotballbanen, men er ikke redd for å dø.  Foto: www.brann.no
DØDEN NÆR: Tidligere Brann-spiller Carl-Erik Torp mistet nesten livet på fotballbanen, men er ikke redd for å dø. Foto: www.brann.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For tre uker siden falt Carl-Erik Torp (27) om på fotballbanen da Brann spilte kamp mot Sogndal. 27-åringen fikk hjertestans og ble i all hast fraktet til Haukeland sykehus i Bergen. Selv opplevde han ikke hendelsen som dramatisk.

- Opplevelsen av å dø var så udramatisk, det var deilig å falle sammen, som en tung søvn. Men det er klart at det er mange møter å dø på. Jeg er mer redd for å miste folk rundt meg, sier han i et intervju med Dagbladet Magasinet.

For noen dager siden fikk Torp operert inn hjertestarter. Karrieren som fotballspiller er over, men 27-åringen har fått tilbud om å bli værende i klubben.

- Det vil komme perioder der jeg synes dette er jævlig urettferdig. Jeg er ung topptrent og i min beste form. Jeg tror det er viktig å kjapt finne en mening med livet igjen.

I dag er fotballspilleren bare glad for at han lever. 

- Jeg skulle jo dø. Hadde jeg vært et annet sted, uten riktig utstyr, uten den kompetansen, så ville jeg vært død som 27-åring, sier han.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg tenker på pappa hele tiden  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer