- Ikke redd etter hjerteinfarktet

Dag Erik Pedersen kjemper sitt livs kamp.

I TOPPFORM: Pedersen bruker fritiden på Kypros under innspillingen av Mesternes Mester til å trene. Foto: Hege Bakken Riise/NRK
I TOPPFORM: Pedersen bruker fritiden på Kypros under innspillingen av Mesternes Mester til å trene. Foto: Hege Bakken Riise/NRK Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere proffsyklisten og nåværende «Mesternes Mester»-programlederen, Dag Erik Pedersen (51), friskmelder seg selv etter hjerteinfarktet i 2008.

- Jeg vet mange blir engstelige etter et hjerteinfarkt. Men jeg er ikke redd, og tenker ikke lenger på det. Ikke på annen måte enn at jeg må holde meg i form og trene. Det er nøkkelen, sier han til Dagbladet.

Derfor bruker han mye av tiden under innspillingen av NRK-programmet på Kypros til å kjøre harde treningsøkter. Dagbladet skriver at Pedersen kjemper sitt livs kamp.

Avisen skriver Pedersen har syklet over 2000 kilometer i løpet av 30 dager. Selv sier han at helsa er veldig bra.

- For meg har ikke oppholdet her nede noe å gjøre med «Mesternes Mester» å gjøre, det er treningsleir. Glem de TV-greiene, jeg er her for å trene, sier han til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var en skremmende opplevelse