<strong>EKS-KJÆRESTER:</strong> Skuespillerne Julia Roberts og Liam Neeson var et par fra 1988 til 1990. Foto: NTB scanpix
EKS-KJÆRESTER: Skuespillerne Julia Roberts og Liam Neeson var et par fra 1988 til 1990. Foto: NTB scanpix Vis mer

Julia Roberts:

- Ikke rart hun falt pladask for Liam

Julia Roberts (49) var bare 19 år da varme følelser oppsto mellom henne og 16 år eldre Liam Neeson (65) på filmsettet.

Publisert

(Seoghør.no): Skuespiller Julia Roberts (49) ble verdenskjent da hun som 20-åring spilte den munnrappe, prostituerte ungjenta «Vivian» i filmen «Pretty Woman»(1990), mot den kjente skuespilleren Richard Gere (67).

Men til tross for den enorme suksessen «Pretty Woman» hadde, var på langt nær denne filmen superstjernens debut.

To år før spilte hun i filmen «Satisfaction» fra 1988. Det skal ha vært på dette filmsettet at Julia, som da var 19 år, og Liam Neeson (65), med sine 35 år, møttes og det oppsto varme følelser.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>KJENT SMIL:</strong> Julia Roberts er kjent for sitt blendende vakre smil, og har flere år blitt kåret til verdens vakreste kvinne av magasinet . Foto: NTB scanpix.
KJENT SMIL: Julia Roberts er kjent for sitt blendende vakre smil, og har flere år blitt kåret til verdens vakreste kvinne av magasinet . Foto: NTB scanpix. Vis mer

På dette tidspunktet var den vakre stjernen fersk i bransjen, mens Liam, som er kjent fra filmer som «Scindler's Liste» og «Love Actually», allerede var en etablert Hollywood-skuespiller.

Etter bare to år flyttet de sammen og forholdet varte i to år.

Mistet faren

Det tidlige forholdet skal ha vært kjent en stund, men det er forfatteren og TV-produsenten Kitty Kelley (75) som kommer med sin forklaring på det utradisjonelle forholdet i sin serie «The Kitty Kelley Files».

- Liam ble en farsfigur for Julia, som mistet sin far av kreft allerede som tiåring, hevder Kelley.

<strong>FILMPAR:</strong> Det var i filmen Pretty Woman at Vivian aka Julia Roberts smeltet både verdens og Edward (Richard Gere's) hjerte. Foto: NTB scanpix.
FILMPAR: Det var i filmen Pretty Woman at Vivian aka Julia Roberts smeltet både verdens og Edward (Richard Gere's) hjerte. Foto: NTB scanpix. Vis mer

- Neeson var hennes første mannlige motspiller, men han var også hennes første kjærlighetsaffære. Alle kan forelske seg i Liam Neeson, men for en som aldri har hatt noen ordentlig farsfigur å se opp til er det ikke rart hun falt pladask, forteller Kelley til nettstedet Radar Online.

Kitty Kelley er en omstridt amerikansk forfatter og TV-produsent, som tidligere har utgitt bøker om blant annet den britiske kongefamilien, Bush-familien, Jackie Kennedy og Operah Winfrey.

Julia og Liam har selv ikke kommentert påstandene.

Flere Hollywood- forhold

Forholdet til Neeson skal ha vært det første i rekken av Julias mange forhold til andre store skuespillere hun har møtt på filmsettet, deriblant Dylan McDermott (55) Kiefer Sutherland (50), Benjamin Bratt, Lyle Lovett (49), samt hennes andre og nåværende ektemann Daniel Moder (48).

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>LYKKELIG GIFT:</strong> Julia sammen med ektemannen Daniel Moder (48). Foto: NTB scanpix.
LYKKELIG GIFT: Julia sammen med ektemannen Daniel Moder (48). Foto: NTB scanpix. Vis mer

Julia og Daniel har i dag vært lykkelig gift i 15 år, og Roberts har tidligere uttalt at hemmeligheten bak ekteskapet er at de kysser mye.

Sammen har duoen tvillingene Hazel og Phinnaeus (12), og Henry (10).

Hollywood-yndlingen vært å se i utallige filmer, som «Notting Hill» (1999), «Erin Brockovich» (2000) og «Ocean's Eleven»-filmene på 2000-tallet.

Liam Neeson, som tragisk mistet sin kone i en skiulykke i 2009, avslørte tidligere i år at han igjen har funnet kjærligheten.

Hvem den heldige er, har han imidlertid ikke røpet.

Med sin avdøde kone har han barna Micheál (22) og (Daniel (20).

<strong>ETTERTRAKTET SKUESPILLER:</strong> Liam Neeson har med sine 65 år også rukket å spille i et titalls kjente filmer. Foto: NTB scanpix
ETTERTRAKTET SKUESPILLER: Liam Neeson har med sine 65 år også rukket å spille i et titalls kjente filmer. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Derfor elsker kjendisene den lille sorte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer