Ikke rart Clooney er svigermors drøm

George Clooney og Stacy Keibler tar et stort steg fram i forholdet.

FAMILIEN PÅ TUR: Her er hele kjendisfamilien på tur. Foran leder George Clooney og Stacy Keibler an, bak dem er hennes forelde Gray og Patricia, bak dem igjen er kjendisparet Channing Tatum og Jenna Dewan, og bak dem er Georges foreldre Nick og Nina. Sa Foto: All Over Press
FAMILIEN PÅ TUR: Her er hele kjendisfamilien på tur. Foran leder George Clooney og Stacy Keibler an, bak dem er hennes forelde Gray og Patricia, bak dem igjen er kjendisparet Channing Tatum og Jenna Dewan, og bak dem er Georges foreldre Nick og Nina. Sa Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kjærlighetsferien i Nord Italia mellom tidligere «Batman» George Clooney (51) og fribryteren Stacy Keibler (32), vil ingen ende ta. Paret har vært i Lago de Como i snart halvannen måned, og i helgen fikk de besøk av foreldrene sine.

George hadde invitert sine foreldrene, pappa Nick Clooney (78), som er journalist, og mamma Nina Warren (73), som tidligere var modell og deltaker i diverse skjønnhetskonkurranser.

Stacy fungerte også som turguide for sine foreldre, pappa Gray og mamma Patricia. Hele gjengen bor nå i George’s gigantiske ferievilla på 30 rom.

Cloney har spilt i flere norske reklamefilmer, og var sist aktuell på norske kinoer i filmen «The Descendants». Tidligere var han gift med Talia Balsam, og har sagt han aldri vil gifte seg igjen, etter det.

Men nå svirrer ryktene om bryllup mer enn aldri før, etter at paret introduserte hverandre for sin nærmeste familie.

Den siste tiden har Stacy vært med George på motorsykkelen, spist på flere dyre restauranter, og kjørt både båt og vannscooter. De får ikke nok av hverandre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: George Clooney arrestert  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer