Kate Winslet:

- Ikke prøv deg!

Regissør ønsket å fjerne «uflatterende» vinkel. Da satte Kate Winslet foten ned.

SEXSCENE: Da regissøren ønsket å gjøre scenen mer flatterende, satte Kate Winslet ned foten. Foto: HBO
SEXSCENE: Da regissøren ønsket å gjøre scenen mer flatterende, satte Kate Winslet ned foten. Foto: HBO Vis mer
Publisert

Det er nok flere som har fått med seg Kate Winslets (45) nyeste serie på HBO, «Mare Of Easttown». Serien har fått mye oppmerksomhet, spesielt på grunn av Winslets strålende skuespillerprestasjoner.

Dagbladets anmelder trillet en femmer på terningen, og skrev «Winslet har allerede en Oscar-statuett på peishyllen, men hun har sjelden vært bedre enn her».

Hennes naturlige ytre er også noe fansen har lagt sin elsk på.

Skuespilleren er nemlig en av Hollywood-stjernene som har valgt å ikke legge seg under kniven, og lar heller sin naturlige skjønnhet skinne i takt med alderen.

Derfor satte hun ned foten da regissøren av serien ønsket å fjerne «uflatterende» bilder i en av seriens sexscener.

NY SERIE: HBOs serie «Industry» er noe for seg selv. Vi elsker den. Video: HBO/ Rød Løper Vis mer

Null filter

I et intervju med New York Times forteller nemlig skuespilleren at hun ønsket å portrettere karakteren hennes så realistisk som overhodet mulig. Derfor har hun ikke vært redd for å si sin mening hva gjelder retusjering av bilder og «uflatterende vinkler».

Winslet fyller 46 år i oktober, og håper at seerne kan relatere seg mer til karakteren Mare Sheehan fordi det er null filter.

- Hun er en fullt fungerende, feilaktig kvinne med en kropp og et ansikt som beveger seg i takt med alderen, livet hennes og hvor hun kommer fra. Jeg tror vi er litt sultne etter sånt.

Nettopp derfor var hun rask med å sende tilbake et promobilde til serien, der fotografen hadde retusjert ansiktet hennes. Hun vet nemlig godt «hvor mange streker jeg har ved øyet mitt», og spurte derfor fotografen om å plassere de tilbake.

VIL FJERNE TABU: Den polske drama-komedien «Sexify» er på topplista på Netflix i Norge, og den hylles for fokuset på kvinner og sex. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

- Ikke prøv deg

Oscar-vinneren innrømmer videre at hennes «uglamorøse» opptreden i serien er sjokkerende for noen, men at hun ikke vil ha det på noen annen måte.

Da regissøren ønsket å fjerne en uflatterende vinkel av magen hennes fra en sexscene, svarte hun enkelt og greit:

- Ikke prøv deg!

Og skal vi tro henne selv, er hun ferdig med å spille inn nakenscener.

- Jeg tror dagene mine med å gjøre nakenscener er talte. Jeg er bare ikke like komfortabel med det lenger. Det er ikke engang en aldersgreie, egentlig. Det kommer et punkt hvor folk kommer til å si «Åh, nå er hun i gang igjen».

HENNES STØRSTE ROLLE: 29 år gamle Eve Hewson har hovedrollen i sukesserien «Behind Her Eyes», som for øyeblikket ligger på topplista på Netflix. Hun er datteren til en berømt stjerne! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Deler ærlig etter 25 år: - Jeg gråt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer