FLOTT: Det er lett å forstå hvorfor Brun og Blid AS valgte Cathrine som sin nyeste modell. Foto: Brun og Blid
FLOTT: Det er lett å forstå hvorfor Brun og Blid AS valgte Cathrine som sin nyeste modell. Foto: Brun og BlidVis mer

- Ikke problemer med å kle av meg

Cathrine Larsåsen har ingen problemer med å vise frem kroppen sin.

SEHER.NO: Stavhopperen Cathrine Larsåsen (21) er vant til å få mye oppmerksomhet, både for sitt flotte utseende og sine idrettsprestasjoner.

I år skal Cathrine fronte solsenterkjeden Brun og Blid, og Cathrine syntes det var en "positiv overraskelse" å bli spurt.

- Jeg ble veldig overrasket. Jeg vil jo helst ha fokus på idretten min, men jeg synes det er flotte forbilder som har stilt opp tidligere, så derfor sa jeg ja. Det er viktig å få vist at man har et sunt og godt forhold til kroppen sin, sier Cathrine til Seher.no.

- Bildene er jo ganske sexy da, er det et bevisst image?

- Det høres kanskje dumt ut, men det faller naturlig for meg. Det er kanskje litt meg, og litt min personlighet, ler hun.

Daglig leder i Brun og blid, Thorbjørn Frantzen hevder Cathrine er den "flotteste idrettsutøveren i Norge", og er klar på hvorfor akkurat hun ble valgt.

- Hun er en person som vi tror vil bli veldig synlig i media de neste årene. Hun har en fantastisk innstilling. Det faktum at hun hopper 4,30 etter 2 mnd skade, sier det meste. Hun er en glad jente, en typisk Brun og blid-person, sier han til Seher.no.

- Hun er dessuten den flotteste idrettsutøveren i landet...

En merkelapp Cathrine ikke helt setter på seg selv.

- Oi, det må jeg si at jeg ikke har hørt før. Selvfølgelig er det kjempe hyggelig, men det er veldig mange flotte idrettsutøvere i Norge. Men selvfølgelig er det jo et utrolig hyggelig kompliment.

Cathrine er veldig fornøyd med resultatet av bildene hun tok i sommer, og sier at det å være modell er noe som gir mersmak.

- Det var veldig spennende, og jeg synes bildene ble veldig fine. Jeg har jo minimalt med klær på meg, men jeg har et sunt og godt forhold til kroppen min, så det gjorde meg ikke så mye. Jeg har jo ikke så mye mer på meg når jeg trener eller konkurrerer heller så.

Kunne du tenke deg å stille opp på sånne bilder igjen?

- Det kommer helt an på hva det er. Jeg har ikke noe problem med å kle av meg, det er en naturlig del av å være kjent.

- Det antrekket jeg har på meg i konkurranse er ikke så mye mer enn det jeg har på meg på disse bildene. Det å være modell er absolutt interessant og absolutt noe jeg kunne tenke meg, men det må skal være klasse over det, sier hun til Seher.no.

Cathrine er ikke den første som kaster klærne for Brun og Blid. Kathrine Sørland, Kristian Kjelling og Charlotte Thorstvedt har alle gjort det tidligere.

- Men hva ser solsenterkjeden etter når de velger sine kjendiser?

- Vi velger personer som har ekstreme ferdigheter på et område, eller flere. En person som ikke er altfor kjent, men som vi tror blir det i fremtiden, basert på disse ferdighetene kombinert med stort talent og viljestyrke, sier daglig leder i Brun og Blid, Thorbjørn Frantzen til Seher.no.

- I tillegg må de ha et vakkert ytre, og liten risiko for negativ omtale. Unge, fremadstormende vakre mennsker med talent og stor vilje.

Det å bli kjent både for utseende og idrett er noe Cathrine ser på som både positivt og negativt.

- Det er litt både og. Jeg vil jo selvfølgelig bli gjenkjent som idrettsutøver, men dersom det å være modell kan gi mer fokus på idretten, så ok. Jeg må bruke media for å få sponsorer, som igjen kan føre til at jeg utvikler meg og kan hoppe høyt i fremtiden.

Da Seher.no snakket med Cathrine tidligere i sommer avslørte hun at hun kanskje var litt småforelsket, og når vi spør henne hvordan det går med kjærligheten nå, er hun fortsatt like hemmelighetsfull.

- Jeg smiler fortsatt og har det veldig bra om dagen. Det er flotte høstfarger og solen skinner...

Men vil du svare på om du er singel, eller om du har kjæreste da?

- Ingen kommentar, ler hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Norges sprekeste kjendispar

Nedenfor kan du se bildene av alle Brun og Blid-profilene:

KASTER KLÆRNE: Cathrine Larsåsen, Charlotte Thorstvedt, Kathrine Sørland og Kristian Kjelling har alle stilt opp som modeller for Brun og Blid. Foto: Brun og Blid
FLOTT: Kathrine Sørland var Brun og Blid-profil i 2005. Foto: Brun og Blid
KALDT?: Å ta disse bildene kan vel ikke ha vært en behaglig opplevelse? Foto: Brun og Blid
BARSK: Kristian Kjelling er nok den store favoritten av de fire Brun og Blid-profilene. Foto: Brun og Blid
VELTRENT: Kristian viser frem sin meget trente kropp i Brun og Blids annonser. Foto: Brun og Blid
SØT: Charlotte Thorstvedt har beholdt litt mer klær på enn de andre som har stilt opp for solsenterkjeden. Foto: Brun og Blid
SOMMERBRUN: Charlotte viser frem sin flotte solbrune farge. Har hun fått den i en solseng hos Brun og Blid? Foto: Brun og Blid
FLOTT: Det er lett å forstå hvorfor Brun og Blid AS valgte Cathrine som sin nyeste modell. Foto: Brun og Blid
VISER KROPP: - Jeg har jo ikke på meg så mye mer klær når jeg konkurrerer heller, så det gjør meg ingenting å kle av meg. Foto: Brun og Blid
SEXY: - Det faller meg egentlig naturlig, sier Cathrine om de sexy bildene. Foto: Brun og Blid
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.