- Foreløpig ser jeg ingen konsekvenser med tanke på det jeg har gjort. Jobb har jeg jo allerede som dekoratør, og kollegene mine synes det er kult at jeg er med på «Paradise Hotel», sier Thea Bråten Christensen om Paradise-sexen. Foto: TV3
- Foreløpig ser jeg ingen konsekvenser med tanke på det jeg har gjort. Jobb har jeg jo allerede som dekoratør, og kollegene mine synes det er kult at jeg er med på «Paradise Hotel», sier Thea Bråten Christensen om Paradise-sexen. Foto: TV3Vis mer

- Ikke problematisk at vi har sex på TV

«Paradise»-deltageren frykter ikke for konsekvensene.

SEHER.NO: Nylig sendte Ida Gran (22), som deltok i fjorårets «Paradise hotel» ut mail til flere av de største bladene og nettstedene i Norge. Gran ba om å få slettet sjenerende bilder og artikler av henne.

- Det er egentlig rett og slett fordi jeg søker jobb og prøver å ha en kjæreste. Da er det ikke så lett at disse bildene og sakene kommer opp med en gang man googler navnet mitt, sa hun til Dagbladet.

Blant årets deltagere i TV3-programmet er Thea Bråten Christensen (20) blant dem som ikke lider av lakenskrekk. Hun og rompartner Emil Løvstad (22), som nå også er kjærester på ordentlig, vet å nyte hverandres selskap.

Til Her og Nå forteller Thea, som har vært avbildet i mannfolkbladet Vi Menn fire ganger, at hun ikke frykter at TV-sexen får konsekvenser for henne.

- Foreløpig ser jeg ingen konsekvenser med tanke på det jeg har gjort. Jobb har jeg jo allerede som dekoratør, og kollegene mine synes det er kult at jeg er med på «Paradise Hotel». At jeg og Emil har sex på TV, er ikke særlig problematisk. Vi er kjærester nå, dessuten skjer alt under lakenet. Det er jo ikke porno heller, sier hun til bladet.

20-åringen er klar på at Ida Gran ikke bør angre, og at hun heller bør se fremover.

- Ida kjenner jeg, hun er en flott jente som jeg har deltatt sammen med i finalen til «Vi Menn-piken». Hun tok dessuten over jobben min på en bar da jeg reiste til Mexico. Jeg synes det er dumt å angre. Man burde heller være stolt over det man har gjort og stå for det. Det som har skjedd, har skjedd, mener Christensen.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 21.30.  Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hun skulle aldri vinne Paradise