Natasha Crown:

- Ikke plass i noen stoler

Plastisk kirurgi kommer også med uventede utfordringer.

IKKE PLASS: Natasha Crown avslører at rumpekirurgien har skapt utfordringer. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB
IKKE PLASS: Natasha Crown avslører at rumpekirurgien har skapt utfordringer. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB Vis mer
Publisert

Glamourmodellen Natasha Crown (29) har i flere år vekket oppsikt i både inn- og utland. Blant annet har hun vært med i flere TV-programmer, deriblant amerikanske «Botched» i 2018.

Målet hennes er nemlig å få verdens største rumpe, og hun har derfor fått utført fem BBL-operasjoner, Brazilian butt lifts, en operasjon der fett tas fra andre deler av kroppen og blir lagt i rumpa.

Å ha verdens største rumpe fører imidlertid med seg problemer for modellen, som nå avslører én av utfordringene.

- Har blitt ødelagt

Crown er født i Göteborg i Sverige, og har på noen år opparbeidet seg en solid følgerskare på to millioner Instagram-følgere.

Tidligere har hun beskrevet seg selv som «veldig spesiell» overfor svenske Expressen, og har vært ærlig om at folk stirrer mye på henne på gaten.

Det er imidlertid dagligdagse gjøremål som kan være utfordrende for modellen, som altså har fylt inn fett i bakdelen fem ganger.

- Noen ganger har man kanskje klart å sette seg uvanlig på sengen, sånn at det blir et ekstra hopp, og sengen blir ødelagt. Eller disse løse trestolene som er for gamle, de har jo blitt ødelagt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer