Natasha Crown:

- Ikke plass i noen stoler

Plastisk kirurgi kommer også med uventede utfordringer.

IKKE PLASS: Natasha Crown avslører at rumpekirurgien har skapt utfordringer. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB
IKKE PLASS: Natasha Crown avslører at rumpekirurgien har skapt utfordringer. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB Vis mer
Publisert

Glamourmodellen Natasha Crown (29) har i flere år vekket oppsikt i både inn- og utland. Blant annet har hun vært med i flere TV-programmer, deriblant amerikanske «Botched» i 2018.

Målet hennes er nemlig å få verdens største rumpe, og hun har derfor fått utført fem BBL-operasjoner, Brazilian butt lifts, en operasjon der fett tas fra andre deler av kroppen og blir lagt i rumpa.

Å ha verdens største rumpe fører imidlertid med seg problemer for modellen, som nå avslører én av utfordringene.

SKULLE OPERERES: Influenser Sophie Elise Isachsen skulle fjerne rumpeimplantatene, noe som førte til blandede reaksjoner fra fansen. Video: Julie Easter Christiansen / Reporter: Jonas Scheie Hammer Vis mer

- Har blitt ødelagt

Crown er født i Göteborg i Sverige, og har på noen år opparbeidet seg en solid følgerskare på to millioner Instagram-følgere.

Tidligere har hun beskrevet seg selv som «veldig spesiell» overfor svenske Expressen, og har vært ærlig om at folk stirrer mye på henne på gaten.

Det er imidlertid dagligdagse gjøremål som kan være utfordrende for modellen, som altså har fylt inn fett i bakdelen fem ganger.

- Noen ganger har man kanskje klart å sette seg uvanlig på sengen, sånn at det blir et ekstra hopp, og sengen blir ødelagt. Eller disse løse trestolene som er for gamle, de har jo blitt ødelagt.

I et innlegg på Instagram kommer det også frem at hun har vanskelig for å finne stoler med plass til kroppen hennes.

«Ingen stol er noen gang nok», skriver hun til et bilde av seg selv som prøver å sette seg ned.

OPERERT: Tidligere «Ex on the beach»-deltaker Ariel Søyland forteller om rumpeoperasjonen hun tok før reality-deltakelsen. Video: Rød Løper Vis mer

- Vært advart mot dette

Crown har tidligere uttalt til Dagbladet at det for hennes del handler om vedlikehold av kroppen - ikke at hun ser feil ved seg selv.

- Når jeg gjør mer og mer, må jeg også gjøre mer for å opprettholde det, med trening og operasjoner, har hun uttalt, og la til at hun trener fire ganger i uken.

Overlege og plastisk kirurg Amin Kalaaji ved Oslo Plastikkirurgi har tidligere uttalt til Dagbladet at de har opplevd en økning i antall rumpeoperasjoner med fett her til lands de siste årene.

HEKTA: 25 år gamle Patrick Mast elsker å gjøre kirurgiske inngrep på fjeset sitt, og har brukt over en halv millioner kroner over årene. Reporter: Christian Wehus. Video: @patrichaflatwood Vis mer

Når man utfører en rumpeforstørring tar man fett fra et annet sted på kroppen, gjerne magen, sidene, og lår og setter det inn i rumpa. Det er et langt mindre risikofylt inngrep enn å sette inn implantater, som var vanligere før. Men det betyr ikke at rumpeløft er ufarlig.

- Det har forekommet dødsfall på grunn av rumpeløft, men ikke i Norge. De fleste dødsfall har skjedd i utlandet, der setter man inn mye større mengder fett og på feil steder, ofte inni eller under musklene, og da oppstår store lungembolier. Pasientene dør momentant. Det har vært advart mot dette, og det har vi også gått ut med, sa Kalaaji i fjor.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

LES OGSÅ: Om inngrep: - Begynte å hylgrine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer