- Ikke plag meg!

Mona Høiness anklager Trygve Hegnar for hetsing.

REAGERER STERKT: Mona Høiness reagerer etter at Hegnar brukte overskriften «Eldreraner» i kombinasjon med et bilde av Høiness i en leder i Kapital. Foto: Scanpix
REAGERER STERKT: Mona Høiness reagerer etter at Hegnar brukte overskriften «Eldreraner» i kombinasjon med et bilde av Høiness i en leder i Kapital. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Advokaten Mona Høiness (54) har klaget inn Kapital til Pressens faglige utvalg for andre gang. Grunnen er at hun føler seg hetset.

Trygve Hegnar brukte overskriften «Eldreraner» i kombinasjon med et bilde av Høiness i en leder i bladet. Lederen var en del av dekningen av arvestriden etter Synnøve Alver Urdahls død i 2011.

Høiness arvet 100 millioner kroner av Urdahl, men mener Kapital får det til å fremstå i bladets artikler som om Høiness utnyttet den 90 år gamle kvinnen.

- Det skulle bare mangle at jeg ikke reagerer på dette nå, etter to år med trakassering, pressehets og personforfølgelse, sier Høiness til VG.

Nå vil hun at Hegnar skal slutte med hetsen.

- Dette er min måte å be samfunnet om hjelp - å be Pressens faglige utvalg om at Hegnar skal slutte å plage meg. Dette er den eneste lovlige måten jeg kan be om hjelp.

Hegnar mener Høiness må skjerpe seg.

- Jeg har skrevet en helt ryddig leder, og alle som leser den vil se at det er sammenheng mellom overskrift og innhold. Mona Høiness bør skjerpe seg, sier han til VG.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg ble sjokkert og lei meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer