Kristen Bell:

- Ikke pen nok til å bli skuespiller

Hollywood-stjernen vurderte å gi opp drømmen.

BRUTAL BRANSJE: Kristen Bell har spilt i en rekke store filmer og tv-serier, men som ung mistet hun en rekke roller på grunn av utseende sitt. Foto: NTB Scanpix
BRUTAL BRANSJE: Kristen Bell har spilt i en rekke store filmer og tv-serier, men som ung mistet hun en rekke roller på grunn av utseende sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2001 startet Hollywood-stjernen Kristen Bell (39) skuespillerkarrieren på teaterscenen på Broadway. Tre år senere slo hun gjennom med hovedrollen i tenåringsserien «Veronica Mars».

Siden den gang har hun spilt i en rekke filmer og tv-serier, og gjort stor suksess i komedier som «Forgetting Sarah Marshall» og «Bad Moms», i tillegg som stemmen til prinsesse Anna i de populære «Frozen»-filmene.

39-åringen har også vunnet en rekke priser for sine prestasjoner, og i fjor mottok hun en egen stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Til tross for at hun i dag er et ettertraktet navn i filmbyen, var det slett ingen selvfølge at Kristen skulle slå gjennom som skuespiller.

- Må jeg gi opp?

I starten av karrieren ble hun nemlig fortalt at hun ikke var pen nok til å bli skuespiller. Og gjentatte ganger mistet hun roller med beskjed om at hun ikke hadde riktig utseende.

- Da jeg startet i bransjen fikk jeg hele tiden tilbakemeldinger på at jeg ikke passet inn i noen kategorier. «Du er ikke pen nok til å spille den pene jenta, og du er ikke rar nok til å spille nerd», forteller Bell til Vanity Fairs YouTube-kanal, ifølge Contact Music.

HYLLET FOR TALENTET: Høsten 2019 ble Kristen Bell hedret med sin egen stjerne på Hollywoods Walk of Fame i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix.
HYLLET FOR TALENTET: Høsten 2019 ble Kristen Bell hedret med sin egen stjerne på Hollywoods Walk of Fame i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Prisvinneren prøvde å ikke la kritikken nå gjennom, men innrømmer at tvilen var vanskelig å gi slipp på ettersom hun fikk høre det samme om og om igjen.

- Jeg tenkte med meg selv: «Hva betyr dette? At jeg må gi opp skuespillerdrømmen?»

I dag har bransjen begynt å forandre seg, noe Bell setter stor pris på.

- Ettersom jeg har blitt eldre har disse kategoriene endret seg, og nesten forsvunnet. Nå er det en diger gråsone av vakre historier som kan fortelles av dimensjonale mennesker som ikke trenger å være det ene eller det andre, forteller hun ifølge nettstedet, og fortsetter:

- På 80-tallet kjempet den populære og den nerdete jenta om å vinne gutten. Slik er det ikke lenger, og det er jeg utrolig takknemlig for. Det åpner opp muligheten for alle til å spille og late som, og det er det morsomste med denne jobben.

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Ektemannen var rusavhengig

Siden 2007 har Kristen Bell vært sammen med skuespillerkollega Dax Shepard (45). De forlovet seg i 2010, men valgte å vente med bryllup til det var lovlig med likekjønnet ekteskap i California. Etter en tre år lang forlovelse ga de hverandre sine «ja» i en enkel seremoni på et kontor i Beverly Hills.

Duoen, som har spilt mot hverandre i komedier som «When in Rome» og «Hit and Run», har døtrene Lincoln (7) og Delta (5) sammen.

Kirsten har slitt med angst og depresjoner hele livet, og før hun traff Dax hadde han store rusproblemer.

Tobarnsmoren har tidligere innrømmet at det har vært tøffe tak, men at hun er svært stolt av ektemannen.

- Han er en fantastisk far. Han forstår verdien av ting. Han var rusavhengig i mange, mange år, men så klarte han å komme seg ut av det. Nå har han vært rusfri i rundt 12 år, fortalte hun for fire år siden til «Sunday Morning», ifølge US Weekly.

View this post on Instagram

DATE NIGHT!🎊💗🎂🦄🌈💥

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

Shepard har også selv vært åpen om sitt narkotikabruk, og i 2012 innrømmet han i et intervju med Playboy at livet hans var så ute av kontroll at det bare er flaks han ikke endte opp i fengsel.

- Jeg elsket å ruse meg sanseløs på kokain, marihuana, alkohol, slankepiller, smertestillende, alt mulig. Jeg hadde spesielt en forkjærlighet til Jack Daniels og kokain, avslørte han.

- Kristen er en ordentlig jente. Alt jeg har gjort er fullstendig skremmende for henne, og hun hadde vanskelig for å tro at jeg noen gang ville klare å være trofast, en god far, bli i ekteskapet, alle de tingene der. Det første halvannet året vi var sammen, kranglet vi om dette nesten hver eneste uke.

I fjor avslørte også Shepard at han ikke var sikker på om han faktisk ønsket å være sammen med Bell, da han møtte henne i 2007.

- Jeg tenkte sånn: Vil jeg virkelig være med en kristen person som har åtte mennesker som bor i huset gratis? En som må gå ut av bilen når det er en hund der som ikke har på bånd, og ødelegge resten av dagen for å redde en hund? Det er greit, og hun er snill, men det er ikke det jeg vil gjøre, jeg er ikke så snill, fortalte han i et intervju med Sam Jones i «Off Camera with Sam Jones».

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

LES OGSÅ: Derfor går Britney-bildet viralt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer