Chrissy Teigen:

- Ikke passende foran sønnen din

Et uskyldig bad med barna lokket fram nettrollene.

BADET: Chrissy Teigen skulle bare ta et bad med barna. Det fikk flere følgere til å rase. Foto: Felipe Ramales / SplashNews / NTB
BADET: Chrissy Teigen skulle bare ta et bad med barna. Det fikk flere følgere til å rase. Foto: Felipe Ramales / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at modell Chrissy Teigen (36) ofte får kritikerne på nakken, og det meste hun foretar seg inspiseres med lupe.

Som regel involverer det hun får kritikk for bare henne selv, og det siste året har det blant annet være mye skriverier om de ulike skjønnhetsinngrepene hun har fått utført.

Nå er imidlertid barna hennes blitt dratt inn i følgernes kritikkstorm. Denne uka publiserte Teigen nemlig et bilde av at hun tar seg et uskyldig bad med barna Luna (5) og Miles (3).

Det likte følgerne hennes dårlig.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

Badekritikk

Trioen er avbildet i et badekar, med bobler godt plassert over store deler av kroppene deres.

«Ikke avbildet: uendelig krangling», skriver hun til bildet, som altså har satt igang en aldri så liten debatt i kommentarfeltet.

«Nope! Ikke passende foran sønnen din», skriver en følger, mens en annen påpeker:

«Krangling mellom barn er normalt. Å ta et bad med barna sine er ikke».

En tredje følger skriver også at det er enkelte ting man burde holde for seg selv.

«Naken kropp er naturlig»

Teigen mottok imidlertid også en del støtte og kjærlighet i kommentarfeltet. Blant andre supermodell Brooklyn Decker (34) skriver:

«Elsker, elsker, elsker».

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

«Å være naken er ikke seksuelt med mindre du gjør noe seksuelt mens du er naken. Hvis du tror at den gutten vil se på moras nakne kropp og tenke seksuelle tanker, sier det mer om din egen fordervelse enn noe annet. En naken kropp er naturlig», mener en bruker.

Det pleier som regel ikke ta lange tida før modellen svarer følgerne sine når hun mottar kritikk, men hun har foreløpig holdt seg taus om badekritikken.

LES OGSÅ: - Skal jeg bli en mirakelmor?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer