STRAMMES TIL: Valget blir vanskeligere og vanskeligere ettersom det blir færre deltakere. Bettina Bakke, Kristin Langaard, Ole Jacob Kollerud, Ida Marie Krone og Bente Johannessen. Foto: TV2
STRAMMES TIL: Valget blir vanskeligere og vanskeligere ettersom det blir færre deltakere. Bettina Bakke, Kristin Langaard, Ole Jacob Kollerud, Ida Marie Krone og Bente Johannessen. Foto: TV2Vis mer

- Ikke overrasket

Kristin Langaard røk ut i kveldens episode av "Jakten på kjærligheten", men var forberedt.

SEHER.NO: Sykepleierstudent, odelsjente og Høyre-politiker Kristin Langaard (27) ble valgt bort av Ole Jacob Kollerud i kveldens runde av "Jakten på kjærligheten".

- Jeg ble ikke spesielt overrasket. Vi hadde hatt en prat om det på forhånd, og snakket ut om at vi ikke kunne bli mer enn venner, sier hun til Seher.no.

I forrige episode var Kristin den første som ble spurt om å bli med videre, men i kveld trakk hun det korteste strået.

- Selv om det var sider ved Ole Jacob som jeg kunne falt for, så manglet vi den lille "gnisten", forklarer hun.

Litt trist ble hun likevel etter at hun røk ut, fordi det betydde at oppholdet på gården med jentene og tv-teamet tok slutt. For om hun ikke fant kjærligheten, så fant hun likevel noe gjennom programmet.

- Jeg ble kjent med en rekke kjempeflotte jenter der inne. Jeg, Bente og Bettina er blitt gode venner og treffes ofte, sier hun.

Kristin Langaard hadde vært singel i tre år da hun bestemte seg for melde seg på "Jakten på kjærligheten."

- Jeg har hatt det veldig fint som singel, men etter pappas sykdom bestemte jeg meg for å finne kjærligheten igjen. Det ble et vendepunkt for meg, sier hun i siste utgave av Se og Hør.

Nå må hun lete videre andre steder.

- Jeg er fortsatt optimist i jakten på kjærligheten, jeg er født optimist, sier hun blidt til Seher.no.

Og hun angrer slettes ikke på å ha deltatt på "Jakten på kjærligheten", selv om det ble mye styr med valgkamp og tv-fokus.

- Jeg har lært mye om meg selv, kommunikasjon og hva jeg er ute etter når det gjelder kjærlighet.

Det blir Bettina Bakke fra Oslo og Ida Marie Krone fra Hauge i Dalarne som skal kjempe om Ole Jacobs gunst fremover. Selv kunne ikke Kristin si noe om hun hadde en favoritt.

- Jeg vet jo hvem det blir, ler hun.

Det var kun ei frier som røk ut i denne episoden, etter at Elisabet Breen trakk seg forrige gang.

LES OGSÅ: