- Ikke overrasket over at det skjedde første kvelden

Her finner det norske paret rekordtidlig tonen på «Paradise Hotel» .

HET START: Slik ser det ut når to av deltagerne finner tonen for alvor allerede den første kvelden i årets utgave av «Paradise Hotel». Av hensyn til TV-seerne vil ikke Seoghør.no røpe navnet på deltagerne. Foto: TV3.
HET START: Slik ser det ut når to av deltagerne finner tonen for alvor allerede den første kvelden i årets utgave av «Paradise Hotel». Av hensyn til TV-seerne vil ikke Seoghør.no røpe navnet på deltagerne. Foto: TV3. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I februar ble det kjent at to av årets «Paradise Hotel»-deltagere har sex allerede den første kvelden i årets versjon av den skandaleombruste realityserien.

Seoghør.no kan i dag bringe eksklusive bilder av det som er ny rekord for starten på romantikk i TV3-serien.

Tidligere vinner av «Paradise Hotel», Petter Pilgaard (32), er ikke overrasket over at Paradise-deltagerne stadig sprenger nye grenser.

- Man ønsker jo alltid deltagere som går litt videre i forhold til forrige sesong. Derfor er jeg ikke overrasket over at det skjedde første kvelden i år. Men i mine øyne er sex i realityserier etter hvert blitt så vanlig at det er ikke noen stor greie lenger.

- Det er mulighetene for sjalusi og drama i etterkant, som er moro å se på. I så måte ligger det jo an til mye av det i år, sier han og ler.

Da Sehoghør.no møtte det amorøse paret - som vi av hensyn til TV-seerne ikke vil røpe navnet på - inne på «Paradise Hotel», hevdet de at de ikke er redde for å se igjen sex-scenene på TV.

- Hun er jo en søt jente, og da kan sånt fort skje, sa den mannlige deltageren, mens han kvinnelige makker innrømmet at hun hadde fått litt panikk da hun våknet dagen etter.

- Det var jo ikke planen at dette skulle skje og i hvert fall ikke så tidlig, men det går bra, sa hun til Seoghør.no

«Paradise Hotel» har premiere mandag 12. mars på TV3.


Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er årets Paradise-deltagere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer