Ikke overbevist av «The Voice»

Marion Ravn har ikke glemt Sondre Lerches «Idol»-kritikk...

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   «Idol»-dommer Marion Ravn (27) havnet i desember i en Twitter-diskusjon med artistkollegaen Sondre Lerche, som for tiden er en av fire mentorer i TV 2s nye talentprogram «The Voice»

«Så på Idol i går og må med sjokk/respekt melde at at ingen av de to søte finalistene ville kommet noen vei i #TheVoiceNorge #nivåforskjell», skrev Lerche (29) på sin Twitter-side.

Ravn - som fredag bekreftet til Se og Hør at hun har forlovet seg -forsvarte programmet sitt med å hevde at Lerche ikke vet hva han prater om, og fire uker etter at «The Voice» hadde premiere, har hun ikke endret mening om hans utsagn.

- Det er jeg ikke enig i. De har et helt annet konsept med artister som har mer erfaring, og «Idol» er mer for alle.

Ravn skryter imidlertid av «The Voice» som program.

- Det er et morsomt program, det er gøy hvortdan mentorene krangler om å få deltagerene.

De neste ukene skal imidlertid Marion Ravn fokusere på selv å levere på scenen, når hun drar på sin første Norgesturné noensinne, i regi av Kreftforeningen.

Marion sier til Seoghør.no at en av grunnene til at hun sa ja er at hun selv har opplevet å miste en nær slektning, sin tante, på grunn av kreft.


- Når man får det nært i familien, så blir det... Det er en tøff sykdom, som gjør at jeg vil bidra enda mer, når jeg har det så tett innpå meg.

Sammen med blant andre Atle Pettersen, Kurt Nilsen og Alejandro Fuentes, skal hun opptre i åtte norske byer og tettsteder i tidsrommet 25. februar til 7. april.

Dette er sjuende året «Vinterlyd» arrangeres i Norge.

Les mer om turneen på Kreftforeningens hjemmeside.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Reiser fra kjæresten for kreftsaken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer