Ikke over Justin?

Selena Gomez ga ut ny sang om Bieber-bruddet.

SEOGHØR.NO:  Justin Biebers (19) ekskjæreste Selena Gomez (20) fortsetter å sende popstjernen blandede signaler.

Nylig ba hun Bieber om å slette alle bilder av henne og aller helst holde seg unna.

«Spring Breakers»-stjernen, som dumpet den 19 år gamle kanadiske popstjernen tidligere i år etter et to år langt forhold, er bekymret for at han vil inkludere tiden med henne i oppfølgeren til den ekstremt populære 3D filmen «Never Say Never», som er ventet lansert rett før jul.

En kilde forteller HollywoodLife.com at den 20 år gamle brunetten har sendt Justin mange rasende tekstmeldinger da en venn fortalte henne at hun mest sansynligvis blir en del av filmen fordi Biebers filmcrew har holdt på med innspillinger til filmen i over et år.

Kilden forteller at Selena nå ønsker å gå videre og at hun har gjort det klart at hun ikke vil være en del av den kommende filmen uansett måte.

Nå har derimot Selena gitt ut en ny låt med en forvirrende tekst. Sangteksten på låten «Come & Get It» handler nemlig om et forhold som vakler som hun ikke kommer seg ut av. Mye likt forholdet hun har har med Justin.

Kilder nær Bieber hevder ovenfor TMZ at forholdet mellom Justin og Selena er grunnen til at popstjernen ikke har vært seg selv den siste tiden, og forteller at hun ikke slutter å kontakte han selvom forholdet egentlig er over.

Men handler sangen egentlig om Bieber? Her kan du lese litt av teksten:

You ain’t gotta worry it’s an open invitation
I’ll be sittin’ right here real patient
Can’t stop because I love it, hate the way I love you. 
All day all night maybe I’m addicted for life, no lie.

This love ain’t finished yet ... 
So baby whenever you’re ready… come and get it.


This love will be the death of me 

LES OGSÅ:   - Jeg trenger en jente som kan kysse