EGEN STIL: - Jeg vil kjøre min egen stil sier Johanna Grønneberg etter premieren på kjendis-programmet Gossip Seher på TV 3. Foto: TV3
EGEN STIL: - Jeg vil kjøre min egen stil sier Johanna Grønneberg etter premieren på kjendis-programmet Gossip Seher på TV 3. Foto: TV3Vis mer

- Ikke noen ny Dorthe

Gossip Seher -programleder Johanna Grønberg er strålende fornøyd etter premieren på TV 3s nye kjendis-magasin.

SEHER.NO: Til tross for at Dorthe Skappel i lang tid har hatt stor suksess med "God kveld Norge " på TV 2, er ikke Grønneberg redd for å velge sin egen stil på sladderstoffet.

- Jeg frykter ikke å bli sammenlignet. Dorthe er flink, men jeg vil ikke bli akkurat som henne. I dag er jeg kjempefornøyd med at alt gikk uten problemer, sier Johanna til Seher.no

Grønneberg - som tidligere har jobbet i USA for MTV - håper at hun etterhvert kan få flere av sine utenlandske kjendisvenner som gjester i det nye programmet.

- Jeg håper å få fatt i noen av de jeg var i kontakt med, selv om jeg nylig mistet mobiltelefonen min med mange av numrene. Men det var i hvertfall ingen pinlige bilder på den, ler hun til Seher.no.

I 12 ukentlige programmer til skal Grønneberg og hennes kolleger - i samarbeid med Seher.no - servere kjendisstoff fra inn- og utland på TV-skjermen.

I tillegg til intervjuer og reportasjer, blir seerne blant annet invitert til å stemme fram forskjellige lister og de får høre "Lange flate ballær"-skuespilleren Vivi Haugs synspunkter på aktuelle hendelser.

- Så fort vi får tid til å bygge oss opp, tror jeg dette kommer til å gå  veldig bra, jubler en champagne-skålende Johanna til Seher.no.