- Ikke noe mellom oss foreløpig

Tommy Fredvang sier han ikke hadde sagt nei dersom han ble spurt på date av Hanne Sørvaag.

INGEN HETE FØLELSER: Fredvang sier det ikke er noen hete følelser mellom ham og Hanne Sørvaag nå. Men han hadde ikke sagt nei dersom hun hadde bedt ham på en date. Foto: Stella Pictures
INGEN HETE FØLELSER: Fredvang sier det ikke er noen hete følelser mellom ham og Hanne Sørvaag nå. Men han hadde ikke sagt nei dersom hun hadde bedt ham på en date. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag står Tommy Fredvang (30) på scenen under den norske finalen av Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum. Da skal han fremføre sangen «Make it better», som han skrev sammen med «The Voice»-mentor Hanne Sørvaag (32).

Men selv om rykter har florert, sier Fredvang at det ikke er hete følelser de to imellom - ennå.

- Hanne er fantastisk, men det er ikke noe der foreløpig, forteller Tommy til Dagbladet og utdyper: - En vet jo aldri, men det er ingen følelser mellom oss nå. Jeg er veldig glad i henne og vi er gode venner. Men hadde hun spurt meg på en date, hadde jeg ikke sagt nei, for å si det sånn. Det hadde jeg ikke.

Artisten, som tidligere har vært med i «X Factor», forklarer til avisen at han er redd deltagelsen på TV kommer i veien for ham som en seriøs artist.

- Ja. Og det tenker jeg jo selvfølgelig mye på. For alt det jeg gjør mellom disse tingene er det ingen som får med seg.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Får høre at jeg er dårlig av og til

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer