Sidney Lunde:

- Ikke noe jeg unner min verste fiende

Sidney Lunde er innlagt på sykehus for andre gang på kort tid.

TIL SYKEHUS: Forrige uke måtte Sidney Lunde legges inn på sykehus. Nå er hun innlagt igjen. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
TIL SYKEHUS: Forrige uke måtte Sidney Lunde legges inn på sykehus. Nå er hun innlagt igjen. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert

Den siste uken har blogger Sidney Lunde delt flere bilder fra sykehussengen på Instagram. Samtidig har hun fortalt følgerne sine at hun ble hentet hjemme i ambulanse etter at hun lå «hylende på badegulvet med smerter».

I ettertid har hun kommet seg hjem fra sykehuset, men når Se og Hør snakker med henne torsdag formiddag, er hun tilbake på Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

- Lå sammenkrøllet på badegulvet

Det hele startet med murringer i ryggen, og paracet hjalp ikke på smertene.

- På under en time gikk jeg fra å være irriterende sliten på høyre side nede i ryggen, til å ligge sammenkrøllet på badegulvet og skrike som en liten unge, forteller hun, og fortsetter:

- Det var så kraftige, konstante smerter og jeg har ikke opplevd verre, ikke engang to fødsler kan sammenlignes med den smerten.

Hentet med ambulanse

Lunde forteller at hun var på telefon med kjæresten, «Farmen»-profil Raymon Røskeland. Hun forklarer videre at Røskeland mot hennes vilje ringte etter ambulanse.

- Jeg ville ikke bry de så jeg hadde egentlig tenkt å bare legge meg, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer