Sidney Lunde:

- Ikke noe jeg unner min verste fiende

Sidney Lunde er innlagt på sykehus for andre gang på kort tid.

TIL SYKEHUS: Forrige uke måtte Sidney Lunde legges inn på sykehus. Nå er hun innlagt igjen. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
TIL SYKEHUS: Forrige uke måtte Sidney Lunde legges inn på sykehus. Nå er hun innlagt igjen. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert

Den siste uken har blogger Sidney Lunde delt flere bilder fra sykehussengen på Instagram. Samtidig har hun fortalt følgerne sine at hun ble hentet hjemme i ambulanse etter at hun lå «hylende på badegulvet med smerter».

I ettertid har hun kommet seg hjem fra sykehuset, men når Se og Hør snakker med henne torsdag formiddag, er hun tilbake på Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

- Lå sammenkrøllet på badegulvet

Det hele startet med murringer i ryggen, og paracet hjalp ikke på smertene.

- På under en time gikk jeg fra å være irriterende sliten på høyre side nede i ryggen, til å ligge sammenkrøllet på badegulvet og skrike som en liten unge, forteller hun, og fortsetter:

- Det var så kraftige, konstante smerter og jeg har ikke opplevd verre, ikke engang to fødsler kan sammenlignes med den smerten.

«RALLARFRUE»: Sidney Lundes blogg, der hun blogger om livet som «Farmen»-frua til Raymond Røskeland, har tatt helt av. Det har hun fått både positive og negative reaksjoner på. Video: Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Hentet med ambulanse

Lunde forteller at hun var på telefon med kjæresten, «Farmen»-profil Raymon Røskeland. Hun forklarer videre at Røskeland mot hennes vilje ringte etter ambulanse.

- Jeg ville ikke bry de så jeg hadde egentlig tenkt å bare legge meg, sier hun.

Etter sjekk på legevakten ble det ifølge Lunde mistenkt enten gallestein eller nyrestein, og hun ble sendt til akuttmottaket på Haukeland.

- Ettersom smertestillende de ga meg der ikke fungerte ville de legge meg inn. Etter nesten tre timer i ekstrem smerte kom jeg endelig litt til meg selv igjen da de ga meg morfin, forklarer hun.

FILLERS: Etter at kjæresten Raymond Røskeland var med på «Farmen», er det flere som har lagt merke til Sidney Lunde og utseendet hennes. Nå forteller hun hva hun har gjort og hvor mye det har kostet. Video: Henriette Eilertsen/Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Fikk smerter igjen

Hun forteller også at CT-undersøkelse viste nyrestein, og hun ble derfor værende på sykehuset over natten for å se om den kom ut av seg selv, og for å få smertelindring.

- Jeg dro hjem dagen etter og var hjemme under et døgn før de samme smertene startet på nytt.

Lunde ble lagt inn igjen på sykehuset, og søndag ble det bestemt at hun skulle opereres. Operasjonen fant sted bare et par timer senere, forteller hun.

OPERERT: Dorthe Skappel lå på sykehuset etter at hun ble operert for gallestein. Vis mer

- Jeg fikk også satt inn en stent mellom nyren og blæren som egentlig skulle sitte i to uker, forklarer hun.

En stent er for øvrig en sylinder som innføres i en av pasientens blodårer eller andre deler av kroppen for å åpne forsnevret vev.

- Men i går var smertene av den så store og jeg var så dårlig at Raymond tvang meg til å reise ned på legevakten. Nok en gang ble jeg sendt på akuttmottaket og opp igjen på urologisk avdeling, fortsetter hun.

Her har Lunde vært det siste døgnet, og hun skal nå få fjernet stenten etter plager. Hun forteller at smertene hun har gått gjennom er de verste hun har vært borti til dags dato.

SKREVET UT: Mario Riera, kjent fra «Paradise Hotel», «Ex on the Beach» og «71 grader nord» ble endelig skrevet ut fra sykehus. Her gir han en oppdatering på tiden videre. Video: Rød Løper Vis mer

- Det er ikke noe jeg unner min verste fiende. Nå er det tredje gangen jeg er blitt lagt inn siden natt til fredag, og jeg håper at jeg er i såpass god form i ettermiddag at jeg kan dra hjem, sier hun.

- Nå som stenten skal ut igjen så blir jeg sannsynligvis helt fin igjen om et par dager, legger hun til.

Roser sykehuset

Avslutningsvis påpeker Lunde at hun blir tatt svært godt vare på på sykehuset, og roser jobben sykepleierne gjør døgnet rundt.

- Så jeg kan ikke annet enn å rose de opp i skyene for hvordan de har behandlet meg, legger hun til.

Sidney Lunde fikk svært mange blogglesere da kjæresten var blant fjorårets «Farmen»-deltakere.

LES OGSÅ: Lever med skjult sykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer