- Ikke noe i veien med selvtilliten min

Den utstemte deltageren mener hun ble feiltolket av Anna Anka.

MÅTTE UT: Silje Trosten Johnsen måtte hjem etter å ha blitt bedømt på håndtrykk av Anna Anka. Foto: Seher.no
MÅTTE UT: Silje Trosten Johnsen måtte hjem etter å ha blitt bedømt på håndtrykk av Anna Anka. Foto: Seher.no Vis mer
Se den 13. episoden av «Jakten på en julestjerne» nederst i saken!

SEHER.NO: Etter at Victoria Norrmann (20) og Atle Hansen (46) hadde blitt sendt hjem av Anna Anka i «Jakten på en julestjerne», sto en ny deltager mandag for tur. Anka takket for seg til hver og en av deltagerne med et håndtrykk, og personen med det svakeste håndtrykket måtte hjem. Det ble «Farmen»-stjernen Silje Trosten Johnsen (24).

- Jeg fant fort ut at konkurransen gikk ut på å enten ha flaks eller uflaks. Det var ikke nødvendigvis den som var taktisk flinkest som vant. Jeg følte jeg hadde uflaks, så på den måten var det helt greit å ryke ut. Det tar jeg på strak arm, sier hun til Seher.no.

Anka fortalte at et svakt håndtrykk kan tale negativt for personens selvtillit. Johnsen mener selv at det ikke er noe i veien med håndtrykket hennes, og hevder hun ikke sliter med selvtilliten.

- Det kan jo være at Anna Anka føler det er sånn. Men jeg vet at det ikke er noe i veien med selvtilliten min, så det kan jo hende hun tolket det feil.

Bli med i Facebook-gruppa til «Jakten på en julestjerne» her!

Den tidligere «Farmen»-deltageren forteller til Seher.no at hun ble positivt overrasket over hvordan Anka var som person.

- Jeg har ikke sett noen av TV-programmene hun har vært med i, men det inntrykket jeg satt igjen med var anneledes enn det jeg hadde fra før. Jeg trodde hun skulle være mer sånn: «Her kommer jeg», og: «Jeg er en Hollywood-stjerne», men hun var mer jordnær enn det. At hun tok seg tid til å smile, se alle i øynene og hilse, synes jeg var hyggelig. Så jeg ble litt overrasket.

Tidligere i år ble det kjent at forholdet mellom Silje og hennes ekskjæreste, Morten Øvsteng, tok slutt. Selv bekrefter hun også bruddet.

- Jeg ble som sikkert kjent singel i vår, og har det bedre nå enn på lenge. I følge ryktene er jeg jo kun opptatt av karriere, makt og penger, så det er heller ingen ny kjærlighet å finne i livet mitt, sier hun til Seher.no.

Deltageren forteller at livet smiler, og at hun har fått drømmejobben.

- Har ordnet meg drømmejobben som advokatfullmektig, og er stolt over ikke å måtte gå veien om å være jurist først. Fremover er det full fokus på karriere, resultater, og det å bli best mulig på kortest mulig tid. Sånnsett er det deilig kun å ha meg selv å tenke på.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - To stykker var veldig svake

Se den 13. episoden av «Jakten på en julestjerne» nedenfor:[obj:media:9240]