Paulina Porizkova:

- Ikke noe å skjule

Modellen hylles i sosiale medier.

SNAKKER UT: Paulina Porizkova deler ærlig i nytt innlegg. Foto: Michele Eve Sandberg/REX/NTB
SNAKKER UT: Paulina Porizkova deler ærlig i nytt innlegg. Foto: Michele Eve Sandberg/REX/NTB Vis mer
Publisert

På 80- og 90-tallet var Paulina Porizkova (58) blant verdens mest kjente modeller, og gjennom karrieren har hun frontet et stort antall catwalker og magasinforsider.

Nå pryder 58-åringen en ny magasinforside, denne gangen for Elle Tsjekkia.

SJOKKERER: 24 stjerners julekalender er endelig tilbake, også som i fjor bys det på «det lille ekstra». Video: Jessica Maria Szymanska / Rød Løper Vis mer

- Føler meg sterk

Porizkova har publisert et bilde av forsiden på sin Instagram. Her poserer hun toppløs, med sølvmaling som dekker brystet hennes.

Selv beskriver hun bildet som «spesielt».

«Ja, jeg er toppløs; men sølvmalingen på huden min er som en rustning. Sølvet avleder mørket og reflekterer lyset - og lar meg føle alt», skriver modellen til Instagram-innlegget.

Porizkova forteller videre at hun vokste opp i en kultur hvor nakenhet var vanlig og akseptert som en del av det å være menneske.

«Så kanskje det er naturlig så lenge det er mitt valg å kle av meg, det får meg faktisk til å føle meg sterk, og at jeg ikke har noe å skjule. Det er her makten ligger - ikke i nakenheten i seg selv, men muligheten til å vise meg som den jeg er», fortsetter hun og legger til:

«Etter denne fotografering spurte jeg kjæresten min, Jeff, hva han synes om å se meg så eksponert på et sett. Han svarte: 'Du var den mektigste personen i rommet'».

Det var i mai at Porizkova avslørte at hun hadde blitt kjæreste med TV-produsent Jeff Greenstein (60).

58-åringen har også tidligere vært gift med rockestjerna Ric Ocasek, men i 2018 ble skilsmissen et faktum. Midt oppi det hele kom derimot nyheten om at han hadde gått bort som følge av hjertesykdom, 73 år gammel.

FUKTIG KVELD: I realityserien «90 Day: The Last Resort» skal anerkjente par fra «90 Day Fiancé»-konseptet prøve å redde sine trøblete forhold. Men en fuktig guttekveld på strippeklubb skaper fort trøbbel på hjemmebane. Video: Discovery+ / Rød Løper Vis mer

Hylles i kommentarfeltet

Flere fans har tatt til kommentarfeltet for å hylle 58-åringens åpenhet etter Instagram-innlegget.

«Jeg elsker dette og alt du står for. Jeg beundrer deg av så mange grunner, men spesielt måten du har motet til å snakke ut om så mye som er viktig», skriver en person, mens en annen legger til:

«Du er en kriger».

«Så mektig! Det som trekker oppmerksomheten min er ikke nakenheten, men det selvsikre, sterke ansiktsuttrykket ditt. Ikke unnskyld deg for valgene dine», skriver en tredje fan i kommentarfeltet.

LES OGSÅ: Setter fyr på kommentarfeltet