- Ikke mye nærkontakt om dagen

Tone Damli er ikke fornøyd med situasjonen.

TRAVLE: Tone er opptatt med Idol-forberedelser og egen reality-serie, mens Aksel Hennie jobber med innspillingen av filmen Pioner. Foto: Espen Solli, Se og Hør
TRAVLE: Tone er opptatt med Idol-forberedelser og egen reality-serie, mens Aksel Hennie jobber med innspillingen av filmen Pioner. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mens Tone Damli (24) jobber med forberedelsene til vårens runde av talentshowet «Idol» på TV 2, er forloveden Aksel Hennie (36) travelt opptatt med innspillingen av filmen «Pioner».

Det betyr at paret, som skal gifte seg neste år, ikke ser stort til hverandre.

- Det blir ikke så mye nærkontakt om dagen. Men vi snakker mye på Skype og telefon, og informerer hverandre om hva vi driver med. Sånn er jobbene våre, og vi er ekstremt privilegerte som får jobbe med dette. Vi vet at det er sånn som dette i perioder, og at det blir kjærestetid i andre perioder, sier hun til Dagbladet.

Det betyr imidlertid ikke at Damli er helt fornøyd med situasjonen.

- Vi er jo vant til det, men samtidig ikke. Jeg liker ikke å være borte fra mannen min, forklarer hun til avisen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det blir definitivt tårer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer