Stig-André Berge blir pappa:

- Ikke mulig å få gjort stort annet enn å gå rundt og vente

OL-bryteren og konas førstefødte er ventet allerede neste uke.

VENTER I SPENNING: OL-bryter Stig-André Berge og kona, Rosell Utne, venter sitt første barn hvert øyeblikk. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
VENTER I SPENNING: OL-bryter Stig-André Berge og kona, Rosell Utne, venter sitt første barn hvert øyeblikk. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

(Se og Hør): - Babyen kommer allerede nå på onsdag. Eller korrekt sagt, det er da det er termin, avslører OL-bryter Stig-André Berge (35) og kona Rosell Utne (27) til Se og Hør.

- Så det er ikke mulig å få gjort stort annet enn å gå rundt og vente. Vi gleder oss veldig!

Bronsjemedaljøren fra Rio-OL i 2016 ligger for tiden i hardtrening mot EM.

- Jeg skulle egentlig vært bortreist på stevne nå. Men jeg tar ingen sjanser. Jeg vil være hjemme når den lille gutten vår kommer til verden, sier den vordende faren stolt.

- Nå har jeg kun tenkt på meg selv de siste 16-17 årene, så nå er det på tide å ta litt mer hensyn til familien som kommer. Om det blir en liten bryter vet jeg ikke, men han blir nok ikke store karen til å begynne med. Vi er jo ikke så store noen av oss, sier Berge og ler godt.

HØYGRAVID: Stig-André og Rosell oppsøkte Haslien Fotografene for å dokumentere svangerskapet og Rosells voksende mage. Foto: Haslien Fotografene/ Privat
HØYGRAVID: Stig-André og Rosell oppsøkte Haslien Fotografene for å dokumentere svangerskapet og Rosells voksende mage. Foto: Haslien Fotografene/ Privat Vis mer

Magisk bryllup

I fjor sommer jublet Stig-André da han giftet seg med vakre Rosell på hennes flotte hjemsted i Finnmark. Med sort dress og sorte solbriller danset brudgommen seg oppetter kirkegulvet i Båtsfjord kirke sammen med bulldoggen Chanel (3) til rytmene av «Larger than Life» fra Backstreet Boys.

Og i kirken satte paret på seg ringer laget av gull som Stig-André hadde arvet av sin nylig avdøde mor.

- Mamma er med oss fra himmelen. Og hun ser nok hvor utrolig vakker min kjære Rosell er. Bruden er jo rett og slett lekker, sa Stig-André stolt til Se og Hør etter vielsen.

Blant gjestene var blant annet parets gode venn, skistjernen Martin Johnsrud Sundby (33) og hans kone Marieke Heggeland (32).

Paret har tidligere også røpet overfor Se og Hør at de skulle forsøke å bli gravide på bryllupsnatten, men at ikke alt gikk som planlagt.

- Det er noen ting ikke vi kan ha helt kontroll på. Sånn som eggløsning og sånt. Det trodde jo jeg at jeg hadde kontroll på. Men det hadde jeg jo ikke, fortalte Stig-André lattermildt på Idrettsgallaen i januar.

- Det skjedde noen dager etter på, la Rosell til.

GLEDER SEG: Ekteparet ser frem til å møte sin lille sønn hvert øyeblikk! Foto: Haslien Fotografene/ Privat
GLEDER SEG: Ekteparet ser frem til å møte sin lille sønn hvert øyeblikk! Foto: Haslien Fotografene/ Privat Vis mer

Vil oppkalle sønnen etter Nick Carter

Når det kommer til hva det vordende foreldreparet skal kalle sin kommende sønn, har de ikke helt bestemt seg ennå.

- Jeg har hatt et veldig godt forslag hele tiden, men jeg tror ikke det falt i så god smak hos Rosell.

Det var Nicklas. Og dét er det en grunn til:

- Det er mange som vet at jeg er en ekstrem boyband-fan, og hvis han heter Nicklas kommer han til å bli kalt Nick, altså etter Nick Carter i Backstreet Boys, fortalte Stig-André til Se og Hør tidligere i år.

- Jeg synes guttenavn er forferdelig vanskelig, så jeg tror faktisk at jeg må se ungen først, sier Rosell, som kan fortelle at alt står bra til med henne.

NORGES UKJENTE: Norges OL-håp i bryting, Stig André Berge, var kun fire minutter på matta i Beijing-OL i 2012. Nå håper han på litt bedre resultat i London. Reporter: Hege Dancke Stølan Video: Sveinung Ystad Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Slik overrasket hun ektemannen på bryllupsdagen