- Ikke min type

Kate Hudson har lite godt å si om Matthew MCConaughey.

INGEN KJEMI?:Kate Hudson and Matthew McConaughey, her i London på Fools Gold premiere. Foto: All Over Press
INGEN KJEMI?:Kate Hudson and Matthew McConaughey, her i London på Fools Gold premiere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kate Hudson (29), en av Hollywoods mest populære og vakre damer, har spilt to filmer med Matthew McConaughey (38). Men mens hun har falt for to andre motspillere i sin karriere, er det ingen fare med sexy Matthew:

- Matthew er attraktiv, og ingen har bedre kropp, men vi er veldig forskjellige som mennesker. Jeg tiltrekkes av menn som er vittige og smarte og får meg til å le. Gjerne skrivende typer. Selvfølgelig er utseende viktig, men det forsvinner, sier skjønnheten til VG.

De to har hovedrollene i filmene "How to loose a guy in Ten Days" og "Fool's Gold" sistnevnte er snart på norske kinoer. Og nettopp det at de ikke er kjæresteemner gjør at de spiller så godt sammen.

- Min teori er at vi irriterer hverandre såpass mye at det blir som en dans, og begge kan slå under beltestedet uten at vi dermed er uvenner, forteller hun til VG.

"Fool's Gold" er på kino nå, og du kan vinne en reise i Kate og Matthews fotspor på Seher.no.

VINN FERIE PÅ BAHAMAS: Sjekk her!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer