Ben Affleck og Shauna Sexton:

- Ikke min skyld at Ben Affleck er på rehab

Modellen (22) ble observert sammen med Ben Affleck før han ble lagt inn på rehab. Nå får hun skylden.

FÅR SKYLDEN: Den 22 år gamle modellen Shauna Sexton har fått skylden for at Ben Affleck måtte sjekke inn på rehab. Nå svarer hun på beskyldningene. Foto: NTB Scanpix
FÅR SKYLDEN: Den 22 år gamle modellen Shauna Sexton har fått skylden for at Ben Affleck måtte sjekke inn på rehab. Nå svarer hun på beskyldningene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For knappe to uker siden skal Ben Affleck (46) ha blitt kjørt til rehab av ekskona Jennifer Garner (46), etter at han angivelig skal ha drukket alkohol alene i flere dager.

Flere kilder nær den berømte «Batman»-stjernen har tidligere uttalt at Ben selv skal ha ønsket å få hjelp.

Det hele skal ha startet etter at 46-åringen ble observert med den 24 år yngre Playboy-modellen Shauna Sexton (22), noe ekskona Jennifer Garner ikke skal ha vært særlig fornøyd med.

Ben og Shauna er blitt observert sammen flere ganger den siste tiden, blant annet på en restaurant i Malibu. Siden den gang skal den unge modellen også ha fått skylden for bruddet mellom Ben Affleck og kjæresten Lindsay Shookus (38), som hadde vært sammen i nesten et år.

NY FLAMME? Shauna Sexton og Ben Affleck har tilbragt mye tid sammen i det siste. Det er det ikke alle som liker like godt. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME? Shauna Sexton og Ben Affleck har tilbragt mye tid sammen i det siste. Det er det ikke alle som liker like godt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg elsker å feste

I sosiale medier har det også stormet etter Bens innleggelse, og ifølge People har fans slengt med leppa overfor Shauna Sexton, og hevdet at hun er grunn til at den berømte skuespilleren nå er på rehab.

Nå har 22-åringne sett seg nødt til å svare på de harde beskyldningene.

- Jeg drakk aldri rundt eller med ham.

- Jeg elsker å drikke og feste, absolutt. De fleste 22-åringer gjør det, fortsatte hun.

Skal vi tro de siste kommentarene fra Shauna, har hun selv hatt en trøblete fortid med alkohol, noe hun langt fra nektet for i sosiale medier. Blant annet innrømmet modellen at hun har gjort dumme feil og at hun er flau over det.

På den andre siden avkrefter hun ryktene om at hun fikk Ben sendt på avrusning.

- Betyr mine feil at jeg ikke ville respektert noen som har jobbet hardt for å være edru, ved å drikke med eller foran dem? Absolutt ikke. Jeg har ubegrenset respekt for de som tar ansvar og faktisk jobber med seg selv, skriver hun og legger til:

- Når det er sagt, Ben er en voksen mann. Han tar sine egne avgjørelser. Å legge skylden på en 22-åring for noens tredje innleggelse på rehab, er bare latterlig. Han er menneskelig. Jeg er menneskelig.

GODE VENNER: Ben og Jennifer har vært gode venner eter bruddet. Eksparet stiller stadig opp for hverandre. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Ben og Jennifer har vært gode venner eter bruddet. Eksparet stiller stadig opp for hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Drakk alene

Det var 22. august at «Batman»-stjernen skal ha blitt lagt inn på rehab, og ifølge en kilde nær ham, skal Ben selv ha snakket høyt om behovet.

Ekskona Jennifer Garner ble avbildet på vei ut av Bens hjem, der hun så tydelig opprørt ut. Kort tid etter ble det tidligere ekteparet og en ukjent kvinne observert sammen i en bil.

Ifølge People stoppet trioen innom en fastfood-restaurant før de kjørte videre til et behandlingssenter i Malibu, der Ben skal få hjelp med problemene sine.

En kilde nær skuespilleren sier at 46-åringen hadde drukket alene i flere dager før Jennifer kjørte han til rehab.

- Han hadde det ikke bra. Han hadde nesten ikke spist og ikke dusjet. Det skulle ikke mye overbevisning til. Han ønsket å dra og samarbeidet godt sa kilden.

BRUDD: Etter nesten et år som kjærester skal det være slutt mellom Ben og Lindsay Shookus. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Etter nesten et år som kjærester skal det være slutt mellom Ben og Lindsay Shookus. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Søker lykken i samme program som eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer