<strong>TAPTE DUELLEN:</strong> Mentor Magne Furuholmen valgte å sette Toten-gutta Knut Anders Sørum og Marius Beck opp mot hverandre i det første duell-programmet i «The Voice». Nå raser Knut Anders sin manager. Foto: TV 2
TAPTE DUELLEN: Mentor Magne Furuholmen valgte å sette Toten-gutta Knut Anders Sørum og Marius Beck opp mot hverandre i det første duell-programmet i «The Voice». Nå raser Knut Anders sin manager. Foto: TV 2 Vis mer

- Ikke min intensjon å fremstå surmaga

Knut Anders Sørums manager Christian Dyresen mener det var avtalt spill av TV2 at den nye Toten-yndlingen Marius Beck gikk videre. Nå forsvarer Knut Anders seg.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mentor Magne Furuholmen (49) valgte å sette Toten-gutta Knut Anders Sørum (35) og Marius Beck (21) opp mot hverandre i det første duell-programmet i «The Voice». 

Duellen endte med at Marius slo ut den norske Melodi Grand Prix-vinneren fra 2004. 

- Det var helt forferdelig å duellere mot Knut Anders. Han er så rutinert, så jeg hadde liten tro på at jeg kunne slå han ut. Men på mirakuløst vis så gjorde jeg det, sier Marius Beck til Seoghør.no.

Til Oppland Arbeiderblad har Knut Anders Sørums manager Christian Dyresen, som også er manager for A1, gått ut og sagt at det som skulle være Sørums fordel, ble til hans ulempe.

- Dette er ikke jakten på Norges beste stemme, men jakten på et nytt idol. I tv-studioet, under opptak, fikk Knut Anders høre at han sang fantastisk og leverte best, og hadde alt man trenger for å leve av å være artist. Likevel var han ikke så interessert fordi han var for etablert. Da opplever jeg at konseptet framstår som uredelig, sier manageren til avisen.

Knut Anders påpeker at dette var noe manageren uttalte på sine egne vegne, og at han selv ikke har sagt noe om situasjonen.

- Jeg var ikke klar over at situasjonen kom til å bli så stor. Jeg vil ikke kommentere det ytterlige. Snakk med managementet, sier han til Seoghør.no.

Se og Hør har ikke lyktes å komme i kontakt med Sørums manager Christian Dyresen.

På sin åpne Facebook-profil skriver Knut Anders selv om oppslaget:

«Ikke min intensjon å fremstå surmaga og som en dårlig taper på forsida av dagens OA, men én kommentar fra en "rett-frem" manager var alt som skulle til... jaja... De kunne valgt å hatt bilde av Marius Beck og meg med store smil og sagt "lykke til videre" men det er sikkert ikke så gøy...

Og til alle som er lei seg for min Voice exit, jeg skjønner det godt, er lei meg sjøl, men jeg HAR platekontrakt, jeg HAR helt ny bil, jeg har omlag hundre tv-opptredener bak meg, jeg har en karriere og tusen planer. Om jeg ble veiet og funnet for tung så har Marius Beck fortjent denne sjansen så utrolig mye og han har ingen av de tinga nå, men om et år håper jeg han har det og mere til!! Go Marius, dette fortjener du, dette blir dritgøy!!!!!!!»

Stem på «Årets TV-navn» 2012 og vær med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner her!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var bare så vidt det gikk bra


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer