IKKE HENNE?: Er det ikke Miley som poserer på de nye skandalebildene? Foto: Faksimile Egotastic.com
IKKE HENNE?: Er det ikke Miley som poserer på de nye skandalebildene? Foto: Faksimile Egotastic.comVis mer

Ikke Miley på bildene?

Kilder hevder det ikke er Disney-stjernen som poserer lettkledd.

SEHER.NO: Ikke Miley likevel?

Disney-stjernen Miley Cyrus (15), aka "Hannah Montana", er den siste i rekken av Hollywood-stjerner som opplever at skandalebilder havner på nettet.

Mandag publiserte flere amerikanske medier bilder av den unge sang- og tv-stjernen, der hun poserer i svært pikante stillinger.

På noen av bildene ligger Disney-stjernen blant annet i fanget til en gutt kun iført BH. På et annet trekker hun ned toppen og viser frem undertøyet.

Ifølge JustJared.com, er bildene tatt fra Cyrus' private MySpace-side, som bare hennes venner har tilgang til.

Men nå hevdes det altså at det ikke er Disney-stjernen som poserer på de frekke bildene.

Ifølge Msnbc.com er det en look-a-like til Cyrus som har lagt ut bildene, og ifølge nettstedet er ikke dette første gang Miley blir misbrukt på nett.

Tidligere har det dukket opp flere pikante bilder av det som hevdes å være tv-stjernen i undertøy og bikini. Men dette viste seg siden å ikke være Cyrus.  

Miley Cyrus er en av USAs største stjerner og forbilde for unge jenter verden over. Hennes "Best of Both Worlds"-turnè er utsolgt over hele landet, og hennes 3-D konsertfilm solgte for svimlende 155 millioner kroner helgen den ble sluppet.

Men Miley er ikke den første Disney-stjernen som har vært offer for skandalebilder på avveie.

Også "High School Musical"-stjernen  Vanessa Hudgens (18) opplevde at pikante nakenbilder av henne florerte i mediene i fjor.

Dette var nesten i ferd med å ødelegge den unge stjernens karriere og kontrakt med Disney.

LES OGSÅ: - Ny lettkledd-skandale for Disney

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.