Ikke mer Oscar på NRK

Den stjernespekkete filmfesten bytter kanal i Norge.

STJERNENES KVELD: Daniel Day-Lewis, Jennifer Lawrence, Anne Hathaway, Christoph Waltz var blant skuespillerne som kunne juble under fjorårets Oscar-utdeling. I år sendes prisutdelingen på TV 6. Foto: All Over Press
STJERNENES KVELD: Daniel Day-Lewis, Jennifer Lawrence, Anne Hathaway, Christoph Waltz var blant skuespillerne som kunne juble under fjorårets Oscar-utdeling. I år sendes prisutdelingen på TV 6. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: NRK har de siste årene fått flere tusen nordmenn til å holde seg våkne gjennom natten, for å følge den stjernespekkete Oscar-utdelingen direkte fra Los Angeles.I år må imidlertid filmfansen bla videre i kanallisten for å få med seg filmfesten, der Leonardo DiCaprios elleville finansdrama «The Wolf of Wall Street» er en av favorittene.Lene Paterson i MTG TV, bekrefter til Seoghør.no at de har kjøpt rettighetene. Oscar-utdelingen - som går av stabelen 3. mars - vil bli sendt på TV3s nyeste søsterkanal, TV6.- Vi er opptatt av god underholdning og engasjerende filmer og da er det selvfølgelig stor stas for oss å få sende den største og gjeveste filmprisutdelingen av dem alle på TV6.- I tillegg kan vi glede alle de som ikke får sett Oscar-utdelingen gjennom natten med at vi sender en reprise av showet mandag kveld på TV3.Hun lover at TV6 også vil vise kjendisenes ankomst på rød løper i sendingen, som starter kl 01.Se listen over årets nominerte her!Årets utdeling fra Kodak Theatre vil bli ledet av den kjente talkshow-verten Ellen DeGeneres.I tillegg til «The Wolf of Wall Street», er årets største favoritter til heder og ære filmene «American Hustle», «Gravity» og «12 Years A Slave»LES OGSÅ: Dette får Oscar-stjernene i «goodiebagen»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer