NEKTER FILMSEX: Filmkjekkasen Brad Pitt nekter å spille inn scener som etter sin egen smak er for sexy av respekt for kjæresten Angelina Jolie. Foto: All Over Press
NEKTER FILMSEX: Filmkjekkasen Brad Pitt nekter å spille inn scener som etter sin egen smak er for sexy av respekt for kjæresten Angelina Jolie. Foto: All Over PressVis mer

Ikke mer filmsex for Brad

Filmkjekkasen dropper sex-scener av respekt for Angelina Jolie.

SEOGHØR.NO:  Filmstjernen Brad Pitt (49) nekter å spille inn flere scener som inneholder sex.

En av skuespillerens venner uttaler til ukebladet Esquire magazine at Pitt ikke har spilt inn noen hete sex-scener siden forholdet mellom han og Angelina Jolie (39) ble seriøst.

- Dette er en mann som har gjort alt han kan for å ikke spille inn sexy scener med andre kvinner siden han møtte Angelina. Han er gal etter henne, og hun føler det samme for han, fortalte Frank Pollardo til ukebladet ifølge Fox News.

Dermed kan det virke som om det også blir en blåmandag for mange av Jolies mannlige fans, hvis Angelina velger å gjøre det samme for forloveden Brad Pitt.

Brad og Angelina har de siste månedene hatt en tøff tid i anledning brystoperasjonen til Jolie, men stjerneparet virker mer sammensveiset enn noen gang før. Brad fridde til Angelina i april i fjor og det ryktes at de to skal gifte seg til sommeren.

LES OGSÅ:    - Jeg tok for mye narkotika