Jessica Biel og Justin Timberlake:

- Ikke meningen at det skulle holdes hemmelig

Stjerneparet ble tobarnsforeldre i fjor sommer.

SNAKKER UT: Jessica Biel og Justin Timberlake ble i all hemmelighet tobarnsforeldre i fjor sommer. Nå åpner førstnevnte seg om hemmeligholdet. Foto: REX / NTB
SNAKKER UT: Jessica Biel og Justin Timberlake ble i all hemmelighet tobarnsforeldre i fjor sommer. Nå åpner førstnevnte seg om hemmeligholdet. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Overraskelsen ble stor da en rekke utenlandske medier i juli i fjor kunne melde at Jessica Biel (39) og Justin Timberlake (40) hadde fått sitt andre barn.

Frem til da hadde det ikke vært kjent at Biel hadde vært gravid. Det skulle også ta flere måneder før fødselen i det hele tatt ble bekreftet av paret. Det skjedde nemlig ikke før i januar.

Da kunne Timberlake selv fortelle at de hadde fått en sønn, som de har gitt navnet Phineas.

- Han er utrolig, og så søt. Ingen av oss sover. Men vi er i ekstase. Vi er kjempebegeistret og kunne ikke vært lykkeligere. Veldig takknemlige, sa Timberlake da han gjeste Ellen DeGeneres populære talkshow, ifølge People.

Ikke intensjonen

Nå er det Biel som har valgt å ta bladet fra munnen. Det gjorde hun da hun tidligere denne uken gjestet Dax Shepards (46) podkast «Armchair Expert».

- Jeg fikk en hemmelig covid-baby, åpner hun, ifølge Us Weekly.

Videre kunne hun avsløre at det som inntil nå har blitt sett på som et hemmelighold, slettes ikke var planlagt.

- Det var ikke meningen at det skulle holdes hemmelig. Det var bare det at covid skjedde, også dro vi til Montana med familien og kom aldri tilbake, sier hun i podkasten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer