Jessica Biel og Justin Timberlake:

- Ikke meningen at det skulle holdes hemmelig

Stjerneparet ble tobarnsforeldre i fjor sommer.

SNAKKER UT: Jessica Biel og Justin Timberlake ble i all hemmelighet tobarnsforeldre i fjor sommer. Nå åpner førstnevnte seg om hemmeligholdet. Foto: REX / NTB
SNAKKER UT: Jessica Biel og Justin Timberlake ble i all hemmelighet tobarnsforeldre i fjor sommer. Nå åpner førstnevnte seg om hemmeligholdet. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Overraskelsen ble stor da en rekke utenlandske medier i juli i fjor kunne melde at Jessica Biel (39) og Justin Timberlake (40) hadde fått sitt andre barn.

Frem til da hadde det ikke vært kjent at Biel hadde vært gravid. Det skulle også ta flere måneder før fødselen i det hele tatt ble bekreftet av paret. Det skjedde nemlig ikke før i januar.

Da kunne Timberlake selv fortelle at de hadde fått en sønn, som de har gitt navnet Phineas.

- Han er utrolig, og så søt. Ingen av oss sover. Men vi er i ekstase. Vi er kjempebegeistret og kunne ikke vært lykkeligere. Veldig takknemlige, sa Timberlake da han gjeste Ellen DeGeneres populære talkshow, ifølge People.

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Ikke intensjonen

Nå er det Biel som har valgt å ta bladet fra munnen. Det gjorde hun da hun tidligere denne uken gjestet Dax Shepards (46) podkast «Armchair Expert».

- Jeg fikk en hemmelig covid-baby, åpner hun, ifølge Us Weekly.

Videre kunne hun avsløre at det som inntil nå har blitt sett på som et hemmelighold, slettes ikke var planlagt.

- Det var ikke meningen at det skulle holdes hemmelig. Det var bare det at covid skjedde, også dro vi til Montana med familien og kom aldri tilbake, sier hun i podkasten.

Biel åpner seg også opp om selve fødselen. På grunn av at barnet meldte sin ankomst midt i pandemien, fulgte det en rekke usikkerheter. Det var blant annet lenge usikkert hvorvidt Timberlake fikk være til stede under fødselen eller ei.

- Jeg ble skikkelig nervøs for hele situasjonen, men ja. Han fikk bli med. Jeg tror det ville vært forferdelig å være der helt alene. Jeg ville vært skikkelig redd, innrømmer hun til Shepard.

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

Søvnløs

Dette er imidlertid ikke første gang Biel åpner seg om den nye tilværelsen som tobarnsmor. Også hun har snakket med Ellen DeGeneres.

Da hun gjestet det populære talkshowet i april kunne hun avsløre at den nye hverdagen, til tross for søvnløse netter, er en «vill, gal og morsom reise». Samtidig kunne hun avsløre at det nye tilskuddet går godt sammen med parets seks år gamle sønn Silas.

- Silas er en ekte underholder som elsker å fortelle historier, og han ønsker å ha all oppmerksomheten rettet mot ham. Så Phin (Phineas, journ. anm.) har kun øyne for Silas, fortalte hun, ifølge People.

- Alt Silas gjør er hysterisk morsomt og alt Phin gjør er hysterisk morsomt, så de ler egentlig bare av hverandre hele dagen lang. Det er utrolig søtt.

LES OGSÅ: Snakker i sjelden intervju

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer