FÅR FRIER-SMS: - Det er vel flere egentlig, men det er ikke så mange som er interessante. Jeg må sortere dem litt, sier Calle Breen om frier-sms'en han har fått etter at høstens "Jakten på kjærligheten" sluttet å gå på TV. Foto: TV 2
FÅR FRIER-SMS: - Det er vel flere egentlig, men det er ikke så mange som er interessante. Jeg må sortere dem litt, sier Calle Breen om frier-sms'en han har fått etter at høstens "Jakten på kjærligheten" sluttet å gå på TV. Foto: TV 2Vis mer

- Ikke mange av dem er interessante

Men Jakten-bonden åpner nå for flere frier-dater.

SEHER.NO: TV-bonden Calle Breen fant ikke ikke kjærligheten i høstens "Jakten på kjærligheten". Grete Nordengen var kvinnen som kom lengst i kampen om Calles hjerte i den populære TV 2-serien, men forholdet mellom dem utviklet seg aldri til noe mer enn et vennskap.

Nå er det derimot andre friere som gjelder for Nannestad-bonden. Selv om han fortsatt er en singel mann.

- Nei, jeg har fortsatt ikke fått kjæreste. Men det begynner vel å nærme seg en tid da det kanskje er greit å få det, sier han til Seher.no.

At han likevel har noen i kikkerten, det legger ikke Calle skjul på. Men denne gangen er det snakk om kvinner som har tatt kontakt etter at "Jakten" var ferdig på TV-skjermene rundt om i landet.

- Det er ingen konkrete, men det har blitt noen sms'er, e-poster og slike ting, ja, forteller han noe hemmelighetsfullt.
 
- Har du kontakt med én jente, eller er det snakk om flere?

- Det er vel flere egentlig, men det er ikke så mange som er interessante. Jeg må sortere dem litt, medgir Breen, som ikke utelukker at han kanskje inviterer med seg noen på date.
 
- Det vet jeg ikke helt ennå...

Tidligere denne uka fortalte Aina Korsvoll, en av frierne til Clas Kvisler, at hun har opplevd sms-storm etter at hun røk ut av programmet. Calle Breen på sin side, synes ikke det har vært så ille.

- Det har ikke vært så mange synes jeg, bare litt telefoner, brev og sånn. Og ingenting har vært ubehagelig, jeg har ikke opplevd noen slibrige meldinger eller noe i den sjangeren, forteller Calle, som snart reiser på gutte-tur til østerrikske San Anton - på skiferie.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Jakten-par brøt forlovelsen