TANNLØS: Demi Moore la ut flere bilder der hun mangler en fortann på Twitter-siden sin denne uken.  Foto: © Twitpic
TANNLØS: Demi Moore la ut flere bilder der hun mangler en fortann på Twitter-siden sin denne uken. Foto: © TwitpicVis mer

Ikke like skjønn uten tenner

- Jeg vil vise litt ydmykhet...

SEHER.NO: Superstjernen Demi Moore (46) er slett ikke av den sjenerte typen, og har ingenting imot å dumme seg litt ut offentlig.

Det viste hun da hun tidligere denne uken publiserte noen ganske så komiske bilder av seg selv på sin egen Twitter-side.

Skuespillerinnen har nemlig lagt ut flere bilder hvor hun ligger i en tannlegestol og mangler en av fortennene sine.

Og 46-åringen, som sammen med ektemann Ashton Kutcher (31) er en ivrig bruker av nettsamfunnet, synes selv det hele var hysterisk morsomt, skriver Daily Mail.

- Alltid glad for å dele og bruke muligheten til å vise litt ydmykhet!!! Eller hvertfall kunne le litt av meg selv, skriver hun.

Hvorfor hun manglet en tann, skriver hun imidlertid ingen ting om.

I forrige måned slo ektemannen Ashton nyhetsgiganten CNN i et kappløp om å være den som først fikk én million Twitter-følgere på siden sin.

Skuespilleren hadde lovt å donere bort 10.000 myggnettinger i forbindelse med verdens Malaria dag dersom han vant. Dersom han tapte skulle han donere 1000, og CNN sa seg villig til det samme.

Ashton og Demi feiret så seieren med en stor fest, som ble sendt live på YouTube.

Paret har ingen problemer med å vise sine komiske sider på nettsamfunnet, og tidligere i vår publiserte Ashton også noen undertøysbilder av sin flotte kone på nettet, uten at hun visste om det.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Demi advarer dødssyk kvinne!