- Ikke lett å få nye venner

- Det er enkelt å bli litt paranoid, sier Tone Damli.

I VINDEN: Tone gjør suksess som en av fire dommere i «Idol», sammen med Kurt Nilsen, Esben Selvig og Gunnar Greve Pettersen.  Foto: Stella Pictures
I VINDEN: Tone gjør suksess som en av fire dommere i «Idol», sammen med Kurt Nilsen, Esben Selvig og Gunnar Greve Pettersen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nordmenn får ikke nok av Tone Damli (24).

I tillegg til suksess som plateartist, er hun denne høsten en av fire småstrenge dommere i «Idol» på TV 2.

Lørdager får vi også et innblikk i popstjernens liv i TV 2-serien «Tone».

Men i et intervju med motemagasinet STYLEmag avslører Tone at suksessen har en bakside og hun har vanskelig å stole på nye mennesker.  

- For å si det sånn, det er ikke lett å få nye venner. Jeg er åpen mot nye mennesker jeg møter, men det sitter langt inne å slippe de inn, sier hun til motemagasinet STYLEmag. 

Tone sier at hun ikke alltid er sikker på at menneskene hun knytter seg til, virkelig vil henne vel, og ting hun forteller i fortrolighet kan fort havne på avisenes forsider. 

- Det er enkelt å bli litt paranoid. Først og fremst blir jeg skremt av hva man ikke klarer å holde privat, og at det er mennesker i mitt liv som jeg stoler på, som faktisk ikke er til å stole på.  

Svenskene har også begynt å få øynene opp for den vakre popstjernen. Snrøver hun seg i den svenske melodifestivalen, og i fjor gjorde hun suksess med svenske Erik Saade og låten «Imagine».

Hun har tidligere sagt til Seoghør.no at hun ikke er redd for å bli overeksponert.

- Nei, det har seg jo sånn at jeg syns det er veldig gøy. Melodifestivalen vil bli sendt til det svenske publikum og svensk TV, så det skal jeg slippe å plage Norge med.  

Hvis du vil se hva Tone har i vesken sin, kan du lese om det på STYLEmag.
LES OGSÅ: Dette gjør Tone lykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer