ONE-NIGHT STANDS MED JENTER: Cardigans-vokalist Nina Persson innrømmer i et intervju med bladet QX at hun har hatt one-night stands med jenter. Foto: SCANPIX
ONE-NIGHT STANDS MED JENTER: Cardigans-vokalist Nina Persson innrømmer i et intervju med bladet QX at hun har hatt one-night stands med jenter. Foto: SCANPIXVis mer

- Ikke lesbisk, bare PR-kåt

Svensker raser mot Cardigans-Ninas jentesex-avsløringer.

SEHER.NO: Den svenske artisten Nina Persson (34) - kjent fra bandet The Cardigans - fikk mye oppmerksomhet da hun nylig avslørte til avisen QX at hun har hatt sex med jenter.

- Jeg har nok aldri tenkt at jeg var homofil, men jeg har hatt one night stands med jenter. Men det har vært tilfeller da man har vært full, og våknet opp og lurt på hva man har gjort. Så jeg har nok alltid vært straight, sa Persson ifølge Aftonbladet.

Utspillet har imidlertid ikke fått de positive reaksjonene som Persson kanskje håpet på.

Flere av Aftonbladets lesere kritiserer nemlig popstjernen - som er gift med musikeren Nathan Larsson - som et billig PR-triks for å skape blest om sin nye solo-plate.

"Hun vil bare ha publisitet for sin nye skive. Er ikke så lett å få omtale i media når man har vært borte en stund, og da passer det bra å gjøre noe sånt som dette," skriver en leser som kaller seg "leffe67" fra Helsingborg.

"Det er verdens beste PR-triks og gå ut med om man er biseksuell, lesbisk, homofil eller straight. For det selger og gir mer oppmerksomhet," samtykker "Hillyzz" fra Karlstad.

Aviseseren "Drayden" hevder Nina bare kaster seg på en bølge med unge kvinner som vil stå frem som bifile fordi de synes det er spennende.

"Å være "trend-bi" er jo ikke noe revolusjonerende lenger. Så jeg skjønner ikke hvordan det en gang er en nyhet," skriver han i en kommentar.

Persson har ikke kommentert de siste beskyldningene, men sier til bladet QX at hennes bestevenninne Kajsa, ville være en ideell kandidat hvis hun noengang skulle ha en fast jentekjæreste.

"Henne skulle det faktisk fungere å være sammen med."

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Nektet å kle av seg