Kylie Jenner:

Ikke lenger USAs yngste og rikeste milliardær

Sminkemogulen har lenge vært den yngste kvinnelige «self made» millionæren i USA. Nå er hun imidlertid blitt forbigått.

FORBIGÅTT: Søstrene Kim Kardashian og Kylie Jenner er begge å finne på listen over de rikeste kvinnene i USA. Her fra Vanity Fairs Oscar-fest i 2020. Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / NTB
FORBIGÅTT: Søstrene Kim Kardashian og Kylie Jenner er begge å finne på listen over de rikeste kvinnene i USA. Her fra Vanity Fairs Oscar-fest i 2020. Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Det amerikanske forretnings- og finanstidsskriftet Forbes har tatt et dypdykk blant USAs mest vellykkede kvinner. Av det de fant ut, har de laget en liste over de rikeste selvgjorte kvinnene.

Det er mange gamle travere på listen, der i blant annet Kim Kardashian (41), som tidligere har sagt (med et glimt i øye) at hun er villig til å spise bæsj for å holde seg ung.

Hun er oppe på en 16. plass, verdt hele 1,8 milliarder amerikanske dollar - som utgjør rundt 18 milliarder norske kroner.

Det som imidlertid er nytt er at den yngste, rikeste på listen har tatt over plassen etter Kylie Jenner (24), lillesøsteren til Kim Kardashian, som vi kjenner fra det meste av amerikansk populærkultur.

Men kanskje mest fra realitysåpeseriene «Keeping up with the Kardashians» og «The Kardashians».

34 år og milliardær

Det er mer enn tre år etter at Jenner fikk tittelen som den yngste rikingen på listen, men nå har hun hoppet noen hakk lengre ned.

Hun er imidlertid ikke blakk av den grunn, hun er i dag estimert til å eie en formue på 600 millioner. Det skriver nettstedet E! News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer