Daniel Viem Årdal:

Ikke lenger singel

«Farmen»-profilen bekrefter at han «er opptatt».

IKKE SINGEL: Et halvt år etter deltakelsen i «Farmen» smiler lykken for Daniel Viem Årdal. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
IKKE SINGEL: Et halvt år etter deltakelsen i «Farmen» smiler lykken for Daniel Viem Årdal. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

En av fjorårets største «Farmen»-profiler var Daniel Viem Årdal (31) fra Steinkjer. Han endte som nummer to i programmet, kun slått av Per Gunvald Haugen (46).

Finaletapet satt langt inne for 31-åringen, som like etter finalen uttalte følgende til Se og Hør:

- Jeg er ikke ferdig med det, og kommer nok til å bære på det tapet lenge. Jeg synes ikke det var rettferdig seier. Det er mye som henger sammen her, og jeg mener fremdeles at TV 2 har hjulpet PG (Per Gunvald, journ.anm.) til seier.

Det har gått et halvt år siden det bitre tapet, og han ser ut til å ha lagt det bak seg. Nå står andre ting i fokus for trønderen.

BITTERT: Daniel Viem Årdal gikk tapende ut av «Farmen« 2020. Han beskylder TV 2 for å ha hjulpet Per Gunvald Haugen å vinne. Video: TV 2, Ingebjørg Iversen. Bilder: Alex Iversen / Eivind Senneset. Reporter: Ingebjørg Iversen / Henriette Eilertsen Vis mer

- Ikke singel

Både under og i etterkant av fjorårets «Farmen»-sesong ble det flere ganger spekulert i 31-åringens sivilstatus. Inne på gården omtalte han seg som «singel», men kunne etter hvert avsløre at han hadde en romanse gående hjemme.

Det kom fram da deltakerne fikk brev fra sine nærmeste - og det var i den forbindelse at Årdal fikk brev fra det han omtalte som «sin kjære» i episoden.

- Det var ekstremt hyggelig å få brev fra alle i familien og min kjære. Det betyr ganske mye, uttalte han i episoden.

I etterkant av deltakelsen kunne han imidlertid avsløre at han hadde blitt singel igjen.

Men nå smiler lykken for «Farmen»-profilen, selv om han ikke er veldig snakkesalig om kjærlighetslivet.

- Jeg har det veldig fint med ei, forteller han når Se og Hør slår på tråden.

SOLNEDGANG: Årdal delte dette søte bildet på sin Instagram-profil, som viser en kvinneskikkelse i solnedgang. Foto: Privat
SOLNEDGANG: Årdal delte dette søte bildet på sin Instagram-profil, som viser en kvinneskikkelse i solnedgang. Foto: Privat Vis mer

- Betyr det at du har fått deg kjæreste?

- Jeg er opptatt. Ikke singel, understreker trønderen, uten å ville utdype ytterligere.

Den virkelige verden

Årdal forteller at det var mye oppmerksomhet i etterkant av «Farmen», der det aller meste var hyggelige kommentarer. Han ser tilbake på gårdsoppholdet med gode minner.

- Å være med på «Farmen» er en opplevelse alle burde fått, og som jeg tror alle har hatt godt av. Man lærer utrolig mye om seg selv og ikke minst den virkelige verden, og ikke bare alt det digitale.

På gården har deltakerne verken tilgang på telefon eller klokke, og ting som vi i dag ikke tenker over, krevde mye arbeid for 100 år siden. Flere tidligere «Farmen»-deltakere har fortalt at man under oppholdet får en slags ro i sjelen.

- Hva fikk du ut av oppholdet?

- Tre måneder tapt inntekt, fleiper 31-åringen.

UTSLITT: Etter 11 lange uker på «Farmen», tok det lang tid før Karianne Vilde Wølner følte seg som seg selv igjen. Video: Privat Vis mer

- Nei da, jeg fikk noen veldig gode venner og mye lærdom. Som sagt, jeg tror alle hadde godt av den opplevelsen.

Videre legger han til at den han fikk best kontakt med på gården var Karianne Kopperstad (28).

- Vi har fortsatt god kontakt. Vi var jo som bror og søster inne på gården, og passer på å få møttes av og til.

Ved spørsmål om trønderen kunne tenkt seg å gjøre mer TV, svarer han følgende:

- Jeg har hele tiden sagt at det er to andre ting jeg kunne vært med på, og den ene tror jeg jeg hadde vært god i, og den andre helt elendig. Det er «71 grader nord» og «Skal vi danse».

- Jeg pitchet faktisk sistnevnte til sjefen i TV 2, og sa: «Vi snakkes når du ringer meg», men jeg har ikke hørt noe da, sier han med et glimt i øyet.

INTIMT: En rekke videoer og bilder på sosiale medier av en fest med tidligere «Farmen»-deltakere har skapt reaksjoner. Vis mer

LES OGSÅ: Refses av apetrener: - Bitter og sjalu

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer