Jannecke Weeden svarer kryptisk om kjærligheten:

- Ikke lenger på Tinder

Åpner opp om rollen som mor, arbeidslivet og kjærligheten.

HAR DET BRA: Jannecke Weeden kan fortelle at hun har det veldig bra om dagen. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
HAR DET BRA: Jannecke Weeden kan fortelle at hun har det veldig bra om dagen. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag denne uken var det duket for premierefest på Code Restaurant i Oslo. Viaplays nye serie «Halvors eventyrlige verden» gir seerne et innblikk i Halvor Bakkes (52) private hverdag, både hjemme og på jobb.

Jannecke Weeden (46), en av Bakkes nære venninner, stilte opp med et stort smil og store forventninger for kvelden. Overfor Se og Hør fortalte 46-åringen at hun gledet seg til å se hva som ender opp i serien - hun kunne nemlig aldri ha forestilt seg å slippe kameraene så tett på selv.

- Jeg har jo vært åpen om veldig mye, men jeg kjenner at jeg bare klarer å være åpen med de små dryppene jeg velger selv. Jeg tror ikke jeg hadde klart å vise hverdagen, bedyret hun.

Programleder Jannecke Weeden forteller at hun har slettet alle datingapper. Video: Rød Løper Vis mer

- Ikke like svikefullt

Weeden har to sønner, Caspian og Elias. Sistnevnte sto nylig konfirmant, som sistemann ut. Det puster mor lettet ut for.

- Gudskjelov og takk for det. Er det noe jeg aldri skal bli, er det sånn partyfikser. Det er så opplegg. Folk spurte om dagen var vellykket, og jeg bare: «Jeg vet ikke». Men jeg har fått tilbakemeldinger om at det var bra, konfirmanten var fornøyd og da er mor fornøyd. Så nå skal jeg aldri arrangere konfirmasjon igjen, og det skal jeg feire i kveld, fortalte Weeden smilende.

- Hvordan er det at barna blir eldre?

- Jeg har hatt et veldig vemodig forhold til det frem til nå. Det har vært veldig trist i den overgangsfasen, fra å føle seg nyttig til at de ordner ting selv. På en annen side har det åpnet dører til at jeg kan jobbe i Frankrike for eksempel. Det føles ikke like svikefullt som mamma å reise dit noen dager nå, som det gjorde da de var yngre.

INNRØMMER: Marna Haugen innrømmer at hun er redd for menn, men at hun nå tester ut dating igjen etter bruddet. Bloggerne vises på TV 2 Play /TV 2 Livsstil. Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Kine Falch. Vis mer

Fire milliarder

46-åringen er nemlig titt og ofte i Frankrike. Hun deler ofte bilder fra herskapshus til flere millioner norske kroner på Instagram - det er boliger hun viser frem for den norske megleren Fredrik Lillehus.

- I Frankrike trenger du ikke meglerstempel for å jobbe som megler, så jeg kan ha visninger og se helt sinnssyke boliger. Det som slår meg er at jeg har gått fra at jeg nesten begynner å grine, til at jeg tenker: «Å ja, her er det bare åtte soverom». Jeg trenger en realitycheck, for det er jo helt merkelig, sa hun og la lattermildt til:

- Så kommer jeg hjem da, til mine 80 kvadrat på Frogner og tenker: «Det er sånn det skal være». Forrige uke var jeg i en bolig til fire milliarder kroner. Jeg aner ikke hvor mange nuller som er i fire milliarder, jeg tror det er ni eller elleve.

Massasjepistol, promping i telt og Dubai-tur. Det er litt av en gjeng som skal på tur i «71 grader nord - kjendis». Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Boligene Weeden viser frem er ikke bare til salgs. De kan også leies til ulike tilstelninger, som for eksempel bryllup - det er hun veldig glad for.

- Det synes jeg er stas. Da blir det litt mer folkelig på en måte. Jeg føler meg noen ganger litt malplassert i de boligene.

Sletta datingappene

Når det kommer til jobb går det bra for 46-åringen - men hvordan går det egentlig med kjærligheten? Hun kan røpe overfor Se og Hør at det er noe på gang. Hun er likevel litt hemmelighetsfull.

- Jeg kan si såpass at jeg har logget meg av Tinder, Happn og Raya (datingapper, journ.anm.).

Linni Meister gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og kommenterte vektnedgangen etter «Farmen kjendis». Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

På spørsmål om det er fordi hun ikke trenger dem lenger lo Weeden hjertelig og sa at det får være opp til reporteren å lage svar på.

- Men du har det bra?

- Jeg har det veldig fint.

LES OGSÅ: Etter bruddet: - Det var tøft

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer