Ikke lenger frustrert!

I går giftet Marcia Cross fra Frustrerte fruer seg med Tom Mahoney.

NYGIFT: I Frustrerte fruer er hun eken Bree Van De Kamp. I virkeligheten er hun nygifte Fru Mahoney... Foto: All Over Press
NYGIFT: I Frustrerte fruer er hun eken Bree Van De Kamp. I virkeligheten er hun nygifte Fru Mahoney... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det var en vakker seremoni. Paret er veldig lykkelige, sier et familiemedlem til People.
Vielsen skjedde foran omkring to hundre gjester i en kirke i San Gabriel. Etter brudeparet fulgte blomsterpiker i alderen tre til 12 år - barn av noen av brudeparets nærmeste venner.


Dette var det første bryllupet for både Marcia Cross (44) og Tom Mahoney (48). Paret ble først sett sammen i mars i fjor da de bodde på Stein Eriksen Lodge i Deer Valley i Utah.
Fem måneder senere ble de forlovet.


- Hun er høyt oppe. Jeg er så glad på henne  vegne. Det er så fint å se henne så glad og så forelsket, sa hennes kollega Eva Longoria til People den gangen.


I mange år gikk det hardnakkede rykter om at ugifte Marcia Cross var lesbisk - og at det var derfor hun aldri fant en mann.


- Jeg her ikke noe i mot lesbiske jenter, men er ikke homofil selv, sa Marcia Cross. Og bryllupet er vel et greit bevis på at hun snakket sant!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer