TAPTE SILJE: Thomas Løge kom langt i jakten på Silje, men ikke langt nok. Nå har han derimot funnet ekte  Foto: TV 2
TAPTE SILJE: Thomas Løge kom langt i jakten på Silje, men ikke langt nok. Nå har han derimot funnet ekte Foto: TV 2Vis mer

- Ikke lenger en singel mann

TV-frieren fant lykken med ivrig fan.

SEHER.NO: I starten av september skrev Her og Nå om at Thomas Løge (29), kjent både fra årets versjon av "Jakten på kjærligheten" og 2006-utgaven av "Sjarmørskolen, hadde mottatt en uventet e-post fra en modig jente som hadde sett han på TV - og som ønsket å få kontakt med sjarmøren.

Ifølge bladet fridde hun også til Horten-gutten, som samtidig påpekte at de ikke var blitt kjærester, men at noe for alvor var på gang.

Det samme sier ikke 29-åringen nå. Nå innrømmer han nemlig at han ikke lenger er en singel mann!

- Ja, vi har vel blitt sammen, vi er i hvert fall ikke langt unna! Jeg vil nok kalle oss kjærester, selv om jeg fortsatt ikke har fått registrert det på Facebook ennå, sier han til Seher.no.

Kjærligheten blomstrer altså for fullt. Men TV-frieren benytter samtidig sjansen til å få frem at hans nye flamme aldri har fridd til ham.

- Hun gjorde ikke det. Men man kan vel si at jeg "fridde" til Silje, og at det er derfor det uttrykket brukes her også, mener han.

Thomas' vil ikke røpe for mye om sin nye flamme. Det han kan si er at hun kommer fra det samme fylket som ham selv, og at hun er 26 år gammel. Selv vil han tidfeste forholdet til å være cirka én måned gammelt.

- Hun skrev mail til meg i den perioden da jeg var på TV, om lag to uker for jeg røk ut. Etterpå skrev vi noen tekstemeldinger. Men etter hvert følte jeg at vi måtte møtes!

- Hun sier hun har fulgt med meg både i "Sjarmørskolen" og "Jakten på kjærligheten".

- Hvor møttes dere første gang?

- He he, vårt første møte var på nøytral grunn, for å si det sånn. Og det var ikke på en gård, gliser han.

Nå gleder han seg til å endre sivilstanden sin på Facebook.

- Jeg har ikke sett så mye på dette Facebook-greiene ennå, men jeg har fjernet det som står i "looking for"-feltet da, sier Thomas Løge til Seher.no

"Jakten på kjærligheten" sendes på TV 2 tirsdag klokka 20.00.

Har du et tips om Jakten på kjærligheten"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Silje er utrolig herlig

-