Scott Disick og Kourtney Kardashian:

- Ikke lenger bestevenner

Scott Disick åpner opp om forholdet til eksen i «The Kardashians».

DELER ÆRLIG: Scott Disick og Kourtney Kardashian forklarer relasjonen deres. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB
DELER ÆRLIG: Scott Disick og Kourtney Kardashian forklarer relasjonen deres. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Lojale «Keeping up with the Kardashians»-fans er godt kjent med at Scott Disick (38) lenge hadde et håp om gjenforening med eksen, nemlig realitystjernen Kourtney Kardashian (42). I 2015 gjorde paret det slutt etter ni år som av-og-på-kjærester. De har tre barn sammen, Mason (12), Penelope (9) og Reign (7).

I den splitter nye serien om stjernefamilien, «The Kardashians», åpner Disick opp om eksens nye forhold til «Blink 182»-trommis Travis Barker (46). De giftet seg i Las Vegas for kort tid tilbake, dog uten ekteskapslisens.

- Vennene hennes og familien vår har alltid sagt «ikke vær bekymret, kjære, etter hvert vil dere finne ut av det». Og, «dere kommer til å bli sammen igjen en dag». Så jeg hadde alltid en fot halvveis i døren, forklarer Disick i seriens første episode, ifølfe E! News.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Han innrømmer å ha mistet Kardashian som sin bestevenn etter at hun fant lykken med Barker. Nå går relasjonen deres utelukkende ut på å samarbeide om barna.

- Jeg vil si det er en av de mer vanskelige tingene i livet mitt, sier han, men understreker at han vet at ekskjæresten er lykkelig i sitt nye forhold.

Har ingen andre

38-åringen deler også at han er redd for å bli glemt av Kardashianfamilien, og sier det er vondt å føle seg utenfor og at «det er sårende å ikke bli fortalt noen ting». Han skal ifølge E! News ha siktet til familiens grillfest der Disick ikke var invitert.

- I hvert fall når jeg ikke har en annen familie å være sammen med, legger han til.

Disicks mor gikk bort i oktober 2013, og faren døde kort tid etter. I tillegg er 38-åringen enebarn.

Kardashian og Barker har også fått massiv oppmerksomhet for at de stadig viser intimitet i offentligheten. Tidligere har de vært åpent om sexlivet deres, og blir ofte fotografert i hete omfavnelser.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Når eksens lillesøster, Khloe Kardashian (37), spør Disick om hvordan han håndterer det, svarer han at han heller vil være rundt dem enn å ikke være sammen med familien i det hele tatt, skriver nettstedet.

- Foraktelig

Da Khloe Kardashian tok opp temaet med storesøster Kourtney, mente trebarnsmoren imidlertid at Disicks ord ikke nødvendigvis samsvarer med hans handlinger. Hun var spesielt frustrert over 38-åringens melding til Kardashians andre ekskjæreste, modellen Younes Bendjima (28). De ble et par etter bruddet med Disick.

Da det forelskede paret, Kardashian og Barker, var på en romantisk ferie i Italia, knipset paparazzifotografer et lidenskapelig bilde av paret på en båt.

Det skal ikke ha falt i god jord hos Disick, som sendte et av bildene til den algeriske modellen med følgende tekst: «Yo, er denne jenta ok??? Bror, hva er dette. Midt i Italia». Det skriver Us Weekly.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Men Bendjima var ikke med på notene. Han svarte at det spiller ingen rolle så lenge hun er lykkelig, og la til:

«Og jeg er ikke din bror».

Deretter publiserte Bendjima korrespondansen på Instagram Stories.

I realityserien forteller Kardashian at hun våknet opp til en melding fra Disick med en forklaring på hva som hadde skjedd, samt en unnskyldning.

Til tross for at Disick ønsket å unnskylde til Barker, var Kardashian fortsatt sint. På eksens unnskyldning svarte hun at det hele var foraktelig.

Ifølge Kardashian har 38-åringen sluppet unna med dårlig oppførsel og likevel blitt inkludert i familien hennes. I «The Kardashians» forteller hun at det trolig ikke vil fortsette slik.

LES OGSÅ: Hadde Linni Meister som fødselsmotivasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer