Ikke lenger avholdsmann

Knut Storberget tar seg nå gjerne et glass vin til middagen.

<strong>TAR ET GLASS VIN TIL MATEN:</strong> Den tidligere avholdsmannen Knut Storberget sier til Her og Nå at han nå av og til unner seg et glass rødvin til middag.  Her er han i TV3-programmet «Vis meg ditt kjøleskap» med Mia Gundersen og kokken Øyvind Hjelle. Foto: TV3
TAR ET GLASS VIN TIL MATEN: Den tidligere avholdsmannen Knut Storberget sier til Her og Nå at han nå av og til unner seg et glass rødvin til middag. Her er han i TV3-programmet «Vis meg ditt kjøleskap» med Mia Gundersen og kokken Øyvind Hjelle. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere justisminister Knut Storberget (47) har lenge vært kjent som avholdsmann helt siden han som 15-16-åring var med å stifte et lokallag av avholdsbevegelsen Juvente.

Nå sier imidlertid Storberget - som i forrige uke var med i TV3-programmet «Vis meg ditt kjøleskap» -  til Her og Nå at han har myknet opp på sitt selvpålagte alkoholforbud.

- Jeg tar et glass rødvin til en god middag, sier han til bladet.

Storberget understreker at han fortsatt er svært måteholden når det gjelder hvor og når han takker ja til alkohol.

- Når jeg er sammen med barna mine, da bruker jeg ikke rusmidler i det hele tatt.

- Det er et rusmiddel som skaper veldig mye problemer for folk, derfor har jeg vært skeptisk. Og det er jeg fortsatt, selv om jeg kan ta et glass.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det ble en del ekstra kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer