VAR SYLTYNN: Renee gikk opp 10 kilo for rollen som Bridget Jones, så gikk hun dramatisk ned i vekt, før hun nå har fått tilbake hvertfall litt av sine kvinnelige former..
VAR SYLTYNN: Renee gikk opp 10 kilo for rollen som Bridget Jones, så gikk hun dramatisk ned i vekt, før hun nå har fått tilbake hvertfall litt av sine kvinnelige former..Vis mer

Ikke lenger altfor tynn

Renee Zellweger har endelig fått tilbake sine flotte former...

SEHER.NO: Oscar-vinner Renee Zellweger (39) er en av mange kjendiser som har gått opp og ned i vekt for filmroller de seneste årene.

Men etter å ha lagt på seg over 10 kilo for rollen som Bridget Jones i 2001, dalte Zellwegers vekt dramatisk.

Til slutt var det nesten bare skinn og ben igjen av den en gang så formfulle stjernen.

Under torsdagens premiere på sin nye film "Appaloosa" ved Academy of Motion Picture Arts and Sciences i Beverly Hills viste imidlertid Zellweger frem sin nye og langt sunnere figur.

Filmskjønnheten, som vant Osvar for sin rolle i "Cold Mountain" i 2003, strålte i en liten sort kjole av designer Carolina Herrera, med klassiske svarte stiletthæler, skriver Daily Mail.

Og Zellweger med sine flotte kvinnelige former tilbake, stjernen vakrere ut enn på lenge og tok pusten fra skuespiller Viggo Mortensen, samt filmregissør og skuespiller Ed Harris.

 "Appaloosa", som er en westernfilm, handler om to venner, spilt av Harris og Mortensen, som blir ansatt som politi i en liten by som lider under den harde hånden til en av ranch-eierne.

Men de to finner jobben svært vanskelig når en ung enke, spilt av Zellweger, ankommer byen.

Og Renee skal ha hatt svært liten tvil om at hun ville være med i filmprosjektet.

- Når Ed Harris ringer deg på telefonen holder det. Hvis du så legger til litt Viggo og litt Jeremy Irons og en fantastisk historie, hva er ikke å elske? sa filmskjønnheten torsdag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Farlig lett å legge på seg!