- Ikke la deg knekke, Dorthe!

Karen-Marie Ellefsen med full støte til kollegaen.

FULL STØTTE: Kritikken hagler mot Dorthe Skappel etter hennes debut som kunstløpkommentator. Hun tas imidlertid i forsvar av NRKs Karen-Marie Ellfsen. Her er de to under Gullruten i 2011. Foto: Espen Sollie/Se og Hør
FULL STØTTE: Kritikken hagler mot Dorthe Skappel etter hennes debut som kunstløpkommentator. Hun tas imidlertid i forsvar av NRKs Karen-Marie Ellfsen. Her er de to under Gullruten i 2011. Foto: Espen Sollie/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kritikken haglermot  TV2 og «God Kveld Norge»-dronningen Dorthe Skappel etter at hun debuterte som kunstløp-kommentator torsdag kveld.

NRK-sportens veteran Karen-Marie Ellefsen (63)  gir imidlertid Dorthe Skappel (51) full støtte.

- Jeg så ikke sendingen, men jeg synes Dorthe er utrolig flott, og innmari tøff som gjør dette her. Ikke la deg knekke av alle tullbukkene som slenger dritt, sier Ellefsen til Seoghør.no, som er sjokkert over hvordan enkelte ytrer seg både i pressen og på sosiale medier.  

Karen-Marie startet sin NRK-karriere i 1978 som første kvinne i sportsredaksjonen.

- Det er aldri hyggelig å få dårlig kritikk på noe en gjør.  Men det jeg har sett i dag er ren hets - og har ingenting med konstruktiv kritikk å gjøre. Så, stå på videre Dorthe, er Karen-Maries klare oppfordring til kollegaen i TV 2.     

LES OGSÅ: Harald Rønneberg knuste hælen i alpinbakken

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer