- Ikke la datteren din gifte seg med denne mannen

Finansmogulen Donald Trump var føre var, og mente Brooke Mueller giftet seg med feil mann.

<strong>BEKYMRET:</strong> Allerede før Brooke Mueller og Charlie Sheen giftet seg i 2008, skal Trump ha advart Muellers mor om skandaleskuespilleren.  Foto: Stella Pictures
BEKYMRET: Allerede før Brooke Mueller og Charlie Sheen giftet seg i 2008, skal Trump ha advart Muellers mor om skandaleskuespilleren. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Charlie Sheen (45) har i løpet av de siste ukene blitt lagt inn på sykehus, mistet omsorgsretten for to av sine barn, og fått sparken fra TV-showet «Two and a half men».

Flere er naturligvis bekymret for Sheens helse, og nå innrømmer forretningsmannen Donald Trump at han var skeptisk til Sheen allerede før han giftet seg med Brooke Mueller i 2008.

Ifølge New York Post skal Trump ha advart Muellers mor, Miore Fiore, om at datteren var i ferd med å gifte seg med feil mann.

- Jeg sa: «Ikke la datteren din gifte seg med denne mannen. Han er feil mann», forteller Trump til avisen.

Til tross for advarslene, mener Trump at Sheen ville vært en fantastisk deltager i hans realityshow «The Celebrity Apprentice»

- Han ville vært fantasitisk å ha med, sier han til New York Times.

Charlie Sheen hevder det er kampen mot ekskona Brooke Mueller, om omsorgsretten til barna, som har fått ham dit han nå er.

- Hun kan ikke holde dem vekk fra meg. Jeg vil ikke la henne. Jeg skal gjøre hva som helst for å få dem tilbake, skal 45-åringen ha sagt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg går fra vettet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer