- Ikke kynisk å booke tid med barna

Morten Harket skulle ønske han hadde begynt booket tid med ungene, slik han booker oppdrag, tidligere.

FEMBARNSFAR: – Å være fembarnsfar er noe jeg bare er takknemlig for. Og jeg er ikke annerledesenn andre fedre, det er mange som har jobber hvor de må ofre mye, sier Morten Harket. Her er han sammen med datteren Tomine da hun sang i Annie i 2004.  Foto: NTB SCANPIX
FEMBARNSFAR: – Å være fembarnsfar er noe jeg bare er takknemlig for. Og jeg er ikke annerledesenn andre fedre, det er mange som har jobber hvor de må ofre mye, sier Morten Harket. Her er han sammen med datteren Tomine da hun sang i Annie i 2004. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det skal mye til for at fembarnsfar Morten Harket (52) er borte hjemmefra mer enn fjorten dager av gangen – om han så er hjemme i bare en dag før han drar ut igjen.

- Jeg syns aldri det er greit å ofre tida med barna, og er mye strengere på det nå enn jeg var i yngre dager, sier Harket i et intervju med Dagbladet Søndag.

Sammen med samboer Inez Andersson (47), har a-ha-stjernen datteren Carmen (3). Harket giftet seg i 1989 med den svenske modellen Camilla Malmquist og fikk tre barn med henne. Paret ble skilt 1998. Har et barn med tidligere samboer Anne Mette Undlien. Barna er i alderen 3 til 22 år.

I intervjuet med Dagbladet innrømmer han at det er én ting han ville gjort annerledes i forhold til barna.

- Jeg levde lenge i villfarelsen om at du ikke kan booke tid med ungene dine, som du booker er oppdrag. Men det er akkurat det du må gjøre, for hvis ikke er det andre ting som tar den plassen i kalenderen.
 
- Det var mange år hvor jeg ikke booket tid med barna, for jeg syntes det var en kynisk tilnærming, men det er det ikke. Det er ingenting i mitt liv jeg kan peke på som har høyere verdi enn barna, sier Harket i intervjuet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ble mobbet og slått systematisk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer